Fabregas probio bunker Levantea

Inijesta i Ćavi su igrali po poluvrijeme, Mesi nije bio ni u zapisniku, a Buskets je presjedio na klupi uprkos činjenici da se oporavio od povrede
0 komentar(a)
Fabregas, Foto: Beta/AP
Fabregas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.04.2013. 21:04h

Mučila se Barselona na “Nou kampu” sa bunkerom Levantea, koji nije ni pokušao da ugrozi gol Viktora Valdesa.

Ipak, Sesk Fabregas je uspio da u 84. minutu pogodi na asistenciju Aleksisa Sančesa, koji je sedam minuta ranije ušao u igru. Tek Tito Viljanova može biti zadovoljan, pošto su njegovi izabranici postigli gol i u 12. uzastopnom duelu meču u svim takmičenjima, iako je značajno kombinovao u susret polufinalu Lige šampiona sa Bajernom u utorak.

Inijesta i Ćavi su igrali po poluvrijeme, Mesi nije bio ni u zapisniku, a Buskets je presjedio na klupi uprkos činjenici da se oporavio od povrede.

Mogla je Barsa i prije da završi posao, ali je Davidu Vilji odbranio penal Kejlor Navas u 17. minutu.

Real je, u iščekivanju sjutrašnjeg duela Sevilje i Atletika, pobjedom nad Betisom pobjegao na šest bodova gradskom rivalu na drugoj poziciji. Mesut Ozil je pogodio u finišu prvog poluvremena na asistenciju Karima Benzeme, koji je u 57. minutu duplirao prednost na pas Kristijana Ronalda. Betis je smanjio sa penala, ali je Ozil u posljednjem minutu iskoristio juriš “zelenih”. Ipak, u susret duelu sa Borusijom u Dortmundu, Žoze Murinja mogu da brinu povrede Marsela i Luke Modrića.

"Ozil je u ovom meču odigrao na nivou Kristijana Ronalda, zapanjujuća je njegova forma i ukoliko nastavi da ovako dobro igra u kontinuitetu biće jaka konkurencija Portugalcu za naslov najboljeg igrača Reala", kazao je trener Betisa Pepe Mel.

U prvom duelu dana, Granada je uspjela da izvuče bod sa Valjadolidom i prekine niz od tri poraza.

Rezultati:

Real Madrid - Betis 3:1

Ozil u 45, 90, Benzema 57 - Molinja (penal) 73.

Barselona - Levante 1:0

Fabregas 84.

Granada - Valjadolid 1:1

El Arabi 73 - Ebert 59.

Bonus video: