Fabregas se dogovorio sa Mančester junajtedom

Na dolasku 26-godišnjeg fudbalera insistira Dejvid Mojes, novi menadžer Mančester junajteda, jer u njemu vidi idealnu zamjenu za Pola Skolsa, koji je odlučio da okonča karijeru
4 komentar(a)
Fabregas, Foto: Beta/AP
Fabregas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.07.2013. 15:02h

Vezista Barselone Sesk Fabregas dogovorio je lično uslove saradnje i voljan je da pojača Mančester junajted, objavio je “Dejli meil”.

Engleski šampion je prethodnih dana poslao dvije ponude za bivšeg kapitena Arsenala, ali je iz Katalonije stigao negativan odgovor.

Daren Dein, menadžer Fabregasa, sastao se sa Edom Vudvortom, potpredsjednik “crvenih đavola”, na kome je postignut dogovor.

Fabregas je zadovoljna ličnim uslovima, a sada je sve na Sandru Roselu, predsjedniku Barselone, i novom treneru Herardu Martinu, koji treba da odluče da li će dozvoliti transfer.

Martino je odmah na promcoji rekao da računa na Fabnregasa, ali bi 30 miliona funti (35 miliona eura) mogli da ga natjeraju da promijeni odluku.

Fabregas je na “Nou Kamp” stigao sredinom avgusta 2011. godine iz Arsenala za 34 miliona eura.

Do sada je odigrao 96 mečeva, a postigao je 29 golova i imao je 32 asistencije.

Na dolasku 26-godišnjeg fudbalera insistira Dejvid Mojes, novi menadžer Mančester junajteda, jer u njemu vidi idealnu zamjenu za Pola Skolsa, koji je odlučio da okonča karijeru.

Bonus video: