Felaini: Sa Mojesom možemo do Lige šampiona

Velika je vjerovatnoća da će nekadašnji član Standard Liježa nakon pet sezona napustiti ekipu sa “Gudison parka”, bez obzira na plasman na kraju sezone
0 komentar(a)
Felaini, Foto: Beta/AP
Felaini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.04.2013. 20:30h

Belgijski vezista Maruan Felaini rekao je da je Dejvid Mojes najzaslužniji za sjajne partije Evertona ove sezone i da na klupi sa njim mogu da se domognu plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

"Mojes je već deset godina u klubu. Napravio je jaku ekipu i mi smo još uvijek blizu četvrtog mjesta. Istina je da nemamo budžet kao Mančester junajted, Mančester siti, Čelzi, Arsenal ili Totenhem, ali i dalje ih pratimo na tabeli”, rekao je Felaini.

Velika je vjerovatnoća da će nekadašnji član Standard Liježa nakon pet sezona napustiti ekipu sa “Gudison parka”, bez obzira na plasman na kraju sezone.

Takođe, Mojes je glavni kandidat da preuzme Šalke naredne sezone.

"Liga šampiona, to bi bilo sjajno. Imamo odličnu ekipu koja može dosta da napravi i koja može da izbori plasman u elitno takmičenje, iako smo još uvijek daleko od tog cilja. Međutim, sa trenerom kakav je Mojes, bićemo u mogućnosti da ga ostvarimo. Samo je bitno da ne odustajemo", zaključio je 25-godišnji Felaini.

Bonus video: