Grbić: Samo nas zlobnici guraju u plej-aut

4 komentar(a)
Petar Grbić, Partizan - Zvezda, Foto: Betaphoto
Petar Grbić, Partizan - Zvezda, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 20.11.2015. 22:54h

Velika kriza koja je zahvatila Partizan na domaćoj sceni ove jeseni, ne samo da je već u novembru učinila besmislenom svaku priču o odbrani titule, nego je aktivirala i kombinacije o mogućnosti da se „crno-bijeli” ne plasiraju čak ni u plej-of.

Ofanzivni vezista Partizana Petar Grbić smatra takve prognoze krajnje neozbiljnim i zlonamjernim.

"Rezultati koje ostvarujemo su nešto što svakako niko nije očekivao, ali to da je ugrožen i plasman u plej-of... Ma dajte, to su priče zlobnih ljudi, nema šanse da se tako nešto dogodi. Vratićemo Partizan gdje mu je mjesto”, uvjerava Grbić u izjavi za „Novosti”.

Deset kikseva na 17 odigranih utakmica, uz podatak da je aktuelni šampion Srbije samo u dva navrata vezao po dvije pobede, djeluju kao šala.

"Niko od nas ni sanjao nije da je ovako nešto moguće. Iskreno, možda nas je malo na početku i olabavila ta priča o plej-ofu i podjeli bodova, jer smo u isto vrijeme igrali važne evropske utakmice. Ubijeđen sam da bi jedna lagana pobjeda vratila samopouzdanje i rasteretila ekipu ogromnog pritiska koji smo sami sebi stavili. Lako je igrati u Partizanu kada sve ide po planu, ajmo sada da pokažemo da smo od pravog materijala”, jasan je Grbić.

Bonus video: