Het-trik Orlandića u pobjedi Zete

Korpulentni špic, koji je drugi gol postigao iz penala, time je još jednom skrenuo pažnju ruskim timovima koji su se raspitivali za njega
53 pregleda 0 komentar(a)
Orlandić, Foto: Zoran Đurić
Orlandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.02.2013. 20:43h

Zeti je svanulo u posljednjoj provjeri u Antaliji, ujedno i generalci pred nastavak šampionata - crnogorski tim je slavio sa 3:0 protiv Okžeptesa (Kazahstan), a sva tri gola postigao je Petar Orlandić.

Korpulentni špic, koji je drugi gol postigao iz penala, time je još jednom skrenuo pažnju ruskim timovima koji su se raspitivali za njega...

I Orlandić se, međutim, sa ostatkom tima sjutra vraća u Crnu Goru. A Izabranici Darka Šuškavčevića, ipak, u dobrom raspoloženju stižu u domovinu, jer je ubjedljiv trijumf u posljednjoj provjeri makar ublažio loš rezultatski bilans iz Antalije.

Zeta je prethodno ubjedljivo poražena od Kairata (3:0), od Petrolula i Himkija je izgubila sa takođe ubjedljivih 4:1, a odigrala bez golova sa Pandurijem.

"U posljednjem meču odigrali smo zaista dobro, nismo dozvolili rivalu da nam ugrozi gol. I ostale mečeve, izuzimajući okršaj sa Himkijem, korektno smo odigrali ali je izostao rezultat. Rekao sam igračima da, ukoliko tako budu igrali i u prvenstvu, nećemo izgubiti od nikoga. Ali u Antaliji protivnici kažnjavaju svaku grešku. Vjerujem, međutim, u ovu ekipu, kojoj nedostaju dva-tri igrača da zaoštre konkurenciju. Nadam se da ćemo već u prvom kolu protiv Lovćena pokazati da posjedujemo kvalitet"; rekao je Šuškavčević.

Na današnjem meču starteri su bili: Ivanović, M. M. Radulović, Cavnić, Kaluđerović, Novović, Burzanović, Brnović, Kalačević, Došljak, Boljević, Orlandić.

Igrali su još: Vlaisavljević, Čolović, Otašević, Klikovac, Ćulafić, Vukčević.

Bonus video: