Hrabro na svaku loptu: Igoru Vujačiću pukla arkada

Partizan je u nedjelju igrao 2:2 sa Napretkom u Kruševcu u Super ligi, a u četvrtak mu slijedi revanš sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope
2992 pregleda 0 komentar(a)
Igor Vujačić
Igor Vujačić
Ažurirano: 12.08.2019. 17:41h

Fudbaler Partizana Igor Vujačić rekao je danas da je njegova ekipa naučila veliku lekciju u remiju sa Napretkom u Kruševcu, a pred revanš sa Malatijom.

"Velika lekcija koju smo naučili i arhivirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspijemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule", rekao je Vujačić za sajt kluba.

Partizan je u nedjelju igrao 2:2 sa Napretkom u Kruševcu u Super ligi, a u četvrtak mu slijedi revanš sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Nismo dobro ušli u meč, ne znam iz kog razloga. Ili je do vremenskih uslova ili smo se malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i davali golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda", kazao je Vujačić.

Crnogorski fudbaler je u duelu sa Napretkom dobio udarac zbog koga mu je pukla arkada, ali je naveo da se dobro osjeća i da je to "normalno za njegovu poziciju".

Bonus video: