I Grbalj uzeo mjeru Nikšićanima

"U najavi smo istakli da ćemo u Nikšiću igrati otvoreno. Dobro smo počeli meč, da bi u nastavku kaznili Sutjesku za promašaje", rekao je trener Grblja Zoran Tripković.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2011. 11:12h

Fudbaleri Sutjeske doživjeli su drugi prvenstveni poraz na svom terenu - nakon Rudara, mjeru Nikšićanima uzeo je i Grbalj.

Umjesto očekivanog uspona u igri, pauza u šampionatu fudbalere Sutjeske je izgleda samo dodatno presjekla...

"Poslije priprema na Tari mislio sam da smo napravili zamah za nastavak prvenstva, ali današnja utakmica to nije potvrdila", kazao je trener Sutjeske Dragan Lacmanović.

Nakon polučasovne uspavanke, Grbalj je prvu priliku imao u 30. minutu, a 60 sekundi kasnije stigao i do prednosti. Korner sa desne strane izveo je Vuković, u petercu je odlično reagovao Mikijelj i stavio tačku na uzbuđenja u prvih 45 minuta.

Sutjeska je nakon odmora krenula angažovanije. U 48. minutu Baćo Nikolić je sa desne strane odlično šutirao, ali je nekadašnji golman Sutjeske Mileta Radulović odlično intervenisao. Trinaest minuta kasnije dobro su kombinovali Nikolić i Pejović, ovaj drugi umalo je bio neprecizan. Najbolju priliku na utakmici Sutjeska je imala u 64. minutu - Vuković je sa svoje polovine dubinskom loptom sjajno pronašao Markovića, koji je u igri “jedan na jedan“ sa Radulovićem izgubio duel.

Nakon što je u 68. minutu Sutjeska preko Markovića prokockala još jednu priliku, u 73. minutu stigla je kazna. Božo Milić je iznudio penal, a siguran egzekutor sa bijele tačke bio je Vuković. Tri minuta prije kraja meča debakl Nikšićana evrogolom je ovjerio Branislav Janković i odmah otišao u svlačionicu na hlađenje jer je zbog provociranja publike zaradio isključenje.

"U najavi smo istakli da ćemo u Nikšiću igrati otvoreno. Dobro smo počeli meč, da bi u nastavku kaznili Sutjesku za promašaje. Već se okrećemo narednim obavezama, prvo u Kupu, a zatim i prvenstvu", rekao je trener Grblja Zoran Tripković.

Sutjeska - Grbalj 0:3

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Gledalaca 800. Sudija: Darko Kovačević (Golubovci). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Vujadin Jovićević (Cetinje). Stijelci: Mikijelj u 31, Vuković u 74. i Janković u 87. minutu. Žuti kartoni: Marković, Pejović, Zogović, N.Dzeverdanović, Radović (Sutjeska), Vuković, Janković, Milić, Jovanović (Grbalj). Crveni karton: Janković (Grbalj) u 88. minutu.

Sutjeska: Lakićević 7, Vuković 5, B.Nikolić 5 (Karadzić), Marković 5, Pejović 5, Todorović 5 (Stijepović 5), Krivokapić 5 (Kosović), Zogović 6, Radović 5, Marić 5, N. Dževerdanović 6.

Grbalj: M. Radulović 7, N. Radulović 6,5, Mikijelj 7, Simunović 6,5, Vuković 7, Glavan 6,5, Jovanović 6,5, Kajević 6,5 (Milojko, Manojlović), Mićić 6,5, Janković 7,5, Milić 6,5.

Bonus video: