Kakva je sljedeća kazna: Navijači Budućnosti opet su prozivali čelnike FSCG

Nakon praznih tribina, pa zabrane igranja na stadionu pod Goricom, postavlja se pitanje - kakva je naredna kazna koja, sasvim izvjesno, očekuje podgorički klub?
9 komentar(a)
Tučević, Foto: Savo Prelević
Tučević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.09.2017. 20:50h

Budućnost još čeka kaznu FSCG zbog uvredljivih skandiranja navijača čelnicima nacionalne Kuće fudbala, na utakmici protiv Petrovca u subotu.

A dok iščekuje kaznu, zbog koje je kao domaćin morala da igra sa Komom u Danilovgradu, Budućnost bi mogla da dobije - još jednu!

Očekivano, navijači Budućnosti su i danas sporadično skandiranjima vrijeđali Fudbalski savez Crne Gore i predsjednika FSCG Dejana Savićevića, što se sasvim sigurno našlo u zapisniku delegata.

No, nakon praznih tribina, pa zabrane igranja na stadionu pod Goricom, postavlja se pitanje - kakva je naredna kazna koja, sasvim izvjesno, očekuje podgorički klub?

Da li i ona najdrastičnija, oduzimanje bodova?

Igrači Budućnosti na terenu su ih sakupili 17, u osam kola, a jedan više uzeo je lider, ekipa Sutjeske.

Trener Podgoričana Dragan Kažić je dan pred meč govorio o "neravnopravnom položaju" njegovog tima, izrazivši očekivanje da nove kazne - tek predstoje.

Budućnost je tek u subotu protiv Petrovca, kao i danas u Danilovgradu, imala podršku navijača, prvi put ove sezone, jer su tribine stadiona pod Goricom zjapile prazne na utakmicama protiv Iskre dva puta, Mladosti, Rudara i Jedinstva.

Sve zbog toga što su "varvari" prekinuli meč protiv Mladosti u pretposljednjem kolu prošlog prvenstva.

Bonus video: