Kranjčar: Ja sam uspio sa Crnom Gorom, Savićević nije

"Savićević je ispao nekulturan, nekorektan i bezobrazan! Ali, mislim da sve što je kazao najviše govori o njemu", kazao jer Kranjčar za “Sportske novosti”.
58 pregleda 0 komentar(a)
Kranjčar i Savićević, Foto: Zoran Đurić
Kranjčar i Savićević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.11.2011. 23:26h

Zlatko Kranjčar se drugi put javio hrvatskim medijima iz Irana, ali je prvi put opširnije pričao o svojoj epizodi na crnogorskoj klupi i kontroverznom odlasku nakon prvog poraza.

"Ja sam uspio s Crnom Gorom, Dejan Savićević nije! I to je cijela istina. Tu je kraj priče", kaže Kranjčar u intervjuu za “Sportske novosti”.

Upitan da li bi odveo Crnu Goru na Evropsko prvenstvo da je ostao, Kranjčar je odgovorio da ne želi da se sada pravi važan.

"Baš sve što je Savićević rekao je laž, od prve do posljednje rečenice"

A na pitanje je li očekivao da će ga Savićević javno nazvati alkoholičarem, odgovor Kranjčara bio je potpun:

"Savićević je ispao nekulturan, nekorektan i bezobrazan! Ali, mislim da sve što je kazao najviše govori o njemu. Kao i rezultat Crne Gore u baražu protiv Češke. Svi su u Crnoj Gori bili na mojoj strani, javnost i mediji, a on je izgubio i onda je sebe želio da opere preko mojih leđa. To je zaista jadno!"

A na priču o zabrani točenja alkohola u hotelu, bivši crnogorski selektor je dodao:

"Sve je to bila jedna obična laž! Baš sve što je Savićević rekao je laž, od prve do posljednje rečenice. Ja nemam nikakav problem s alkoholom. On sad ima problem jer se reprezentacija Crne Gore nije plasirala na Euro. Makar sam ipak ostao malo iznenađen sa svime što je izgovorio. Ipak je to nisko, jako nisko, dno dna", zaključio je Kranjčar.

Bonus video: