Lajo osvojio titulu

Predstavnici Pivare su uručili novčane nagrade najboljim ekipama: pobjednikl je dobio 1.000 eura, drugoplasirana ekipa 600. a trećeplasirana 400
0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.11.2016. 16:19h

Ekipa Lajo iz Podgorice pobjednik je drugog "Nikšićko pivo fan kupa", takmičenja u malom fudbalu za amatere.

Lajo je u finalu bio bolji od ekipe AKMF Stupovi rezultatom 3:1, dok je treće mjesto pripalo timu Kličevo žitomarkeri - Nikšićani su u duelu za bronzu savladali Zagorič sa 6:2.

Predstavnici Pivare su uručili novčane nagrade najboljim ekipama: pobjednikl je dobio 1.000 eura, drugoplasirana ekipa 600, a trećeplasirana 400.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Ćetković iz Laja, za najboljeg golmana je izabran Milun Sekulić (Kličevo žitomarketi), dok je Marko Mugoša (AKMF Stupovi) najbolji strijelac.

Kvalifikacioni turniri su u periodu od marta do juna igrani u Budvi, Podgorici, Beranama i Nikšiću, a finale je bilo u Sportskom klubu "Čelebić".

Sastav Laja su do pobjede u finalu vodili golovi Ćetkovića, Mugoše i Vuksanovića, a jedini pogodak za poraženu ekipu postigao je Pavković.

A u utakmici za treće mjesto, Zagorič je na poluvremenu vodio sa 2:1 (strijelci Zejak i Čađenović), ali je ekipa Kličevo žitomarketa u nastavku bila furiozna - pogađali su Todorović (tri puta), Đukanović (dva) i Perović.

Iz Pivare je saopšteno da je turnir, koji se realizuje uz podršku Uprave za mlade i sport i Fudbalskog saveza Crne Gore, nastupilo ukupno 136 ekipa i preko 1.500 igrača.

Bonus video: