LIVE BLOG Arsenal ugrabio Pepea, Riberi odbio Monako, italijanski talenat sve bliži Evertonu

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu Vijesti
8840 pregleda 0 komentar(a)
Nikolas Pepe, Foto: Beta/AP
Nikolas Pepe, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.07.2019. 22:15h

Dobro došli u Live blog gdje ćemo vas redovno obavještavati o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Frank Riberi je nakon 12 godina napustio Bajern, još nije odlučio da završi karijeru, ali ni gdje će da je nastavi.

Kako javlja "L'ekip", tražio ga je Monako, ali je legendarni krilni napadač odbio ponudu.

Razlog - u Francuskoj postoji samo jedan klub za njega, Olimpik Marsej.

Everton je u pregovorima sa Moazom Kinom, italijanskim talentom iz Juventusa.
Dogovor je sve bliži...
Vulverhempton je na jednogodišnju pozajmicu iz Real Madrida doveo Hesusa Valjeha. Mladi štoper je prvo pojačanje Vukova u ljetnjem prelaznom roku.

Transfer Nikole Pepea u Arsenal biće završen u narednih 24 do 48 sati. Kako piše BBC Arsenal je postigao dogovor i sa Lilom i sa reprezentativcem Obale Slonovače. Tim iz Londona, kako prenosi BBC, 80 miliona eura za 24-godišnjeg igrača platiće iz nekoliko rata.

Inter se polako okreće Edisonu Kavaniju. Nakon informacije da je i Juventus zainteresovan za napadača Mančester junajteda Romelua Lukakua, Inter se raaspitivao za 32-godišnjeg Urugvajca. Kavani ima još godinu ugovora sa PSŽ-om.

Japanski klub Vissel Kobe saopštio je da je potpisao ugovor sa 35-godišnjim Tomasom Vermaelenom. Belgijancu je istekao ​​ugovor sa Barselonom. U Kobeu će se pridružiti bivšem saigraču iz Barselone Andresu Inijesti. Dres kluba iz Japana nose i David Vilja i Lukas Podolski.
Agent napadača Atletiko Madrida Anhela Koree stigao je na završne razgovore sa Milanom. Atletiko Madrid za 24-godišnjeg igrača traži 50 miliona eura. Novi trener Milana Marko Đampaolo vidi Koreu kao startnog napadača uz Krištofa Pjonteka u njegovoj formaciji 4-3-1-2.
Italijanski mediji tvrde da je napadač Mančester junajteda Romelu Lukaku sada interesantan i Juventusu. Belgijanac je odavno želja Intera, a sada se povezuje i sa šampionom Italije. Navodno, Juventus je spreman da u transfer uključi i Paula Dibalu. Ta ideja se, kako pišu italijanski mediji, svidjela i treneru Mančester junajteda Ole Gunar Solskjeru koji želi da se oslobodi Lukakua.

Bonus video: