Mališani igrali za Miljana Miljanića

"Ulcinj je ugostio 250 mališana, trenera i roditelja i pokazao da ima potencijal da ovo takmičenje naredne godine digne na još veći nivo", kazao je direktor FC Caušević Milorad Caušević.
0 komentar(a)
Lopta, Foto: Totalfootball.in
Lopta, Foto: Totalfootball.in
Ažurirano: 23.06.2015. 09:51h

Fudbaleri Ohrida, godišta 2001-2003, Danilovgrada (2004), Kačanika (2005) i Bombonjere iz Bara (2006) pobjednici su trofeja Miljan Miljanić, koji je završen proteklog vikenda na Velikoj plaži u Ulcinju.

U kategoriji 2001-2002, poslije Ohrida plasirali su se ekipe Ulcinja i Kačanika. U tom uzrastu za najboljeg igrača proglašen je Marko Arsenov iz Ohrida, najbolji strijelac je Endrit Kurti iz Ulcinja a najbolji golman Naum Tauloski takođe iz Ohrida.

Fudbaleri isoimenog kluba iz Makedonije bili su prvi i u kategoriji do 12 godina dok su drugo i treće mjesto zauzeli njihovi vršnjaci iz Danilovgrada i Tirane.

Najbolji igrač u tom uzrastu je Filip Gorgoevski iz Ohrida, najbolji stijelac njegov klupski drug Leo Andreski dok je najbolji golman Petar Grozdanić iz Danilovgrada.

Mališani iz Danilovgrada bili su najbolji u kategoriji do 11 godina, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe Ulcinja i Tirane. U tom uzrastu najbolji igrač bio je Božidar Antović iz Danilovgrada, najbolji strijelac Saša Djurisić takođe iz Danilovgrada a najbolji golman Irhat Popović iz ekipe domaćina.

U uzrastu do 10 godina trijumfovala je ekipa Kačanika, drugo mjesto zauzela je ekipa Anderbe iz Nikšića a treće domaćini. Za najboljeg igrača proglašen je Leon Gaši iz Kačanika, najbolji strijelac je danijel Nikolić iz Anderbe a najbolji golman Vadmir Selimi iz pobjedničke ekipe.

Među najmlađima, oni koji su rođeni 2006, trijumfovala je ekipa Bombonjere iz Bara, drugo mjesto pripalo je Ulcinjanima a treće Kačaniku. Najboji devetogodišnjak je Alen Bišević iz Bombonjere, najbolji strijelac domaćin Edin Ljamoja a najbolji golman Ardit Adžami iz Kačanika.

Turnir je pod pokroviteljstvom Opštine i lokalne TO organizovao fudbalski centar Caušević u saradnji sa HTP Ulcinjska rivijera.

"Ulcinj je ugostio 250 mališana, trenera i roditelja i pokazao da ima potencijal da ovo takmičenje naredne godine digne na još veći nivo", kazao je direktor FC Caušević Milorad Caušević.

Bonus video: