Manćini: Sve je do Balotelija

- Nije igrao duže vremena. Odigrao je dva meča sada, ali ako bude postizao golove do kraja marta, mogao bi da se vrati, kazao je Manćini
654 pregleda 0 komentar(a)
Mario Baloteli
Mario Baloteli

Roberto Manćini, selektor Italije, izjavio je da Mario Baloteli ostaje u planovima za reprezentaciju, ali insistira da je do napadača Marseja da to zasluži.

Baloteli nije uspio da impresionira u Nici otkad je trener postao Patrik Vijera, a prethodnog mjeseca prešao je u Olimpik iz Marseja.

Italijan je nastupio protiv Saudijske Arabije u prvom meču kada je Manćini preuzeo kormilo nacionalne selekcije, ali nije bio u sastavu od remija sa Poljskom prošlog septembra u Ligi nacija.

U Marseju je igrao u posljednja dva meča, a protiv Lila je postigao pogodak, nakon što je ušao sa klupe.

- Računamo na svakog, kao i na Balotelija. On to dobro zna, isto kao što zna da je sve do njega, a ne do mene. - istakao je Manćini.

- Nije igrao duže vremena. Odigrao je dva meča sada, ali ako bude postizao golove do kraja marta, mogao bi da se vrati. - kazao je iskusni stručnjak.

Manćini računa i na 36-godišnjeg Fabija Kvaljarelu, koji je prethodnog mjeseca izjednačio rekord Serije A postigavši makar po gol u 11 vezanih mečeva, a 16 ukupno u ovoj sezoni. Ispred njega nalazi se jedino Kristijano Ronaldo sa golom više.

- Zaslužuje poziv, uprkos godinama. Igra dobro, postiže golove i drugi je najbolji strijelac lige. Oduvijek je bio snažan igrač, ali on sam zna da ne bi mogao da bude budućnost. - rekao je Manćini.

Bonus video: