„Marka” javlja: Azar Realov za 100 miliona

Najuticajniji sportski list u Evropi, koji ima odlične informacije iz Reala, objavio je da će transfer biti objavljen u narednih nekoliko dana
947 pregleda 0 komentar(a)
Eden Azar na večerašnjoj utakmici sa Slavijom, Foto: Reuters
Eden Azar na večerašnjoj utakmici sa Slavijom, Foto: Reuters

As Čelsija Eden Azar biće treće pojačanje Real Madrida, nakon Brazilaca Rodriga Goeša i Edera Militaoa, javlja „Marka”.

Najuticajniji sportski list u Evropi, koji ima odlične informacije iz Reala, objavio je da će transfer biti objavljen u narednih nekoliko dana i da je sve dogovoreno.

Nije tajna da je Zinedin Zidan naklonjen sjajnom Belgijancu, kojeg je predlagao Florentinu Peresu čak i dok je igrao za Lil.

„Marka” javlja i da su dva kluba praktično usaglasila stavove oko obeštećenja, te da će Čelsi za prvu zvijezdu, kojoj ugovor ističe naredne godine, dobiti nešto manje od 100 miliona eura.

Azar je, dakle, praktično već član „blankosa”, ali je veliko pitanje da li će uprava uslišiti želju Zidana i dovesti mu prvu želju, Pola Pogbu.

Iako se svjetski šampion sa Francuskom sviđa čelnicima kluba, ali Peres ne želi da plati 150 miliona eura, koliko bi tražio Mančester junajted, a as Totenhema Kristijan Eriksen je opet na listi želja.

S druge strane, Rafael Varan je i dalje čvrst u odluci da ode, a Real prati vezistu Ajaksa Donija van de Beka, za kojeg u klubu smatraju da bi bio pravi nasljednik Luke Modrića.

Bonus video: