Mata: Želim titulu u Premijer ligi

Dugo očekivani povratak Murinja na Stamford bridž zvanično je potvrđen u ponedjeljak, kada je Portugalac potpisao četvorogodišnji ugovor
1 komentar(a)
Huan Mata, Foto: Reuters
Huan Mata, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.06.2013. 16:24h

Fudbaler Čelzija Huan Mata rekao je danas da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi naredne sezone pod vođstvom Žozea Murinja.

Mata je kazao da je uživao u uspjesima Čelsija u Evropi, pošto je ove godine osvojio i Ligu Evrope, a prošle Ligu šampiona. Ipak, on je istakao da je Liga kup jedino takmičenje koje je osvojio na domaćem terenu i da to želi da se promijeni naredne sezone.

"Osvajanje Lige šampiona, kupa i Lige Evrope je bilo sjajno, ali zaista želim da osvojim titulu u Premijer ligi naredne sezone. Ako dobro počenemo, mislim da mi to možemo. Imamo odličnu ekipu i fantastične najvijače iza nas, tako da se nadam da mi to možemo", rekao je Mata za klupski sajt.

Dugo očekivani povratak Murinja na Stamford bridž zvanično je potvrđen u ponedjeljak, kada je Portugalac potpisao četvorogodišnji ugovor.

Mediji prethodnih dana spekulišu ko će sve pojačati ekipu Čelzija, a među imenima koja se pominju su fudbaler Zenita Hulk i fudbaler Fiorentine Stevan Jovetić.

Bonus video: