Milan želi Žezusa

Adrijano Galijani obavio je razgovor sa trenerom Benfike Žoržom Žezusom, kojeg želi u MIlanu
0 komentar(a)
Žorž Žesus, Foto: Beta AP
Žorž Žesus, Foto: Beta AP
Ažurirano: 25.05.2014. 19:21h

Nakon neuspješne sezone u kojoj je Milan završio na osmom mjestu, čelnici „roso-nera” su u potrazi za nasljednikom trenera Klarensa Sedorfa koji napušta klub sa ”San Sira”. Davne 1999. godine je slavni Milan posljednji put propustio učešće u nekom evropskom takmičenju, a kako tvrdi italijanska ”Gazeta”, Adrijano Galijani se već sastao sa trenerom Benfike, Portugalcem Žoržom Žezusom.

Žezus je u psoljednje dvije sezone izgubio finale Lige Evrope, ali je trijumfovao u tri domaća takmičenja - pšrvanstvu Poertugala, Kupu i Liga kupu. Uz trenera ”orlova”, za novog trenera Milana se spominje još Unai Emeri, koji je upravo osvojio Ligu Evrope sa Seviljom pobijedivši Benfiku nakon penala, a uz njega su tu još Filipo Inzagi i Vinćenco Montela.

Emri je, međutim, danas počeo pregovore oko novog ugovora sa Seviljom, a direktorica Milana, kćerka Silvija Berluskonija, Barbara, je nedavno rekla da klub iz grada mode mora da se ugleda na Atletiko Madrid, koji je uz male troškove za dovođenje igrača uspio da napravi veliki rezultat. Bilo kako bilo, u Milanu će se ovog ljeta dogoditi velike promjene, pogotovu u igračkom kadru, jer je već najavljeno da glavna zvijezda Mario Baloteli napušta klub.

Bonus video: