Modrić se nada svojoj prvoj pobjedi nad Ukrajinom

0 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Reuters
Luka Modrić, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.03.2017. 21:59h

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je danas u Zagrebu da on i njegovi saigrači jedva čekaju početak utakmice sa Ukrajinom na ispunjenom Maksimiru i dodao da se nada da će navijači biti njihov 12. igrač.

"Nakon dosta vremena napokon ćemo imati publiku i zbog toga smo svi srećni. Jedva čekamo utakmicu. Biće prava atmosfera, vjerujem da će publika biti naš 12. igrač. Trebaju nam sjutra, pogotovo ako ne bude sve išlo kako zamišljamo. Baš u tom segmentu bih volio da nam budu podrška. Vjerujem da ćemo uz njihovu podršku ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Modrić, prenosi Hina.

Fudbaleri Hrvatske dočekuju sjutra selekciju Ukrajine u petom kolu Grupe I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Modrić u svojoj biografiji još nema reprezentativnu pobjedu nad Ukrajinom.

"Nadam se da će se to sjutra promijeniti", rekao je on.

"Nadam se da ću biti na nivou i da ću odigrati pravu utakmicu. Hrvatska nikada nije bila jedan igrač. Uvijek je bio kolektiv koji je izbacio pojedinca. Ne bih želio da stavljam sebe u prvi plan. Poštujemo Ukrajinu, dosta su bolji nego što su bili na posljednjem Evropskom prvenstvu, ali igramo kući i ne bježimo od uloge favorita. Prva su nam pratnja na tabeli i naša najozbiljnija prijetnja", naveo je Modrić.

Utakmica se igra sjutra od 20.45.

Bonus video: