Mogrenu imperativ pobjede protiv Grblja

Ekipa Branislava Milačića je nakon poraza od Zete na Trešnjici dospjela na četiri boda iznad zone baraža
0 komentar(a)
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.03.2013. 12:14h

Mogren i Grbalj odigrali su bez golova prije dvije sedmice na Lugovima, a današnji, novi meč na Lugovima ima još veću važnost za Budvane.

Ekipa Branislava Milačića je nakon poraza od Zete na Trešnjici dospjela na četiri boda iznad zone baraža...

"Svaka je važna, a da smo slavili u prethodnoj ova bi bila manje bitna. Čeka nas teška utakmica protiv čvrste ekipe. Grbalj teško prima golove, a teren će biti katastrofalan. Slaviće ona ekipa koja se bolje snađe po takvim uslovima", kazao je Milačić.

Budvani ne mogu da računaju na povrijeđenog Peličića i “požutjelog” Bojića.

"Bojić je rovit, Pržica se takođe žali na povredu. To je, međutim, normalno s obzirom da prvenstvo ulazi u završnu fazu", kazao je Milačić.

Grbljani iščekuju gostovanje u komšiluku sa stabilne, pete pozicije.

"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Mogren je pod moranjem, to ćemo pokušati da iskoristimo. No, prevashodna je želja da se neko od igrača ne povrijedi po teškim uslovima za igru. Moramo takođe da razmišljamo i o Kup utakmici sa Čelikom koja nas očekuje u srijedu. Imamo mirnoću ali nećemo odustati od svog stila", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Mogren - Grbalj

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Srđan Korać (Bar). Početak u 15.30 časova.

Mogren (4-4-2): Todorović - Ivanović, Popović, Baošić, Radišić - Mijušković, Ćosić, Nedović, Lončar - Vujović, Đoković.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - N. Bogdanović, Glavan, Carević, I. Bogdanović - Martinović, Milojko - Đalac, Janković, Luković - Ašćerić.

Bonus video: