Murinjo: Možda sam pretjerao sa kritikovanjem navijača

0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.11.2014. 23:12h

Trener Čelzija Žose Murinjo rekao je danas da je "možda pretjerao" sa kritikovanjem navijača tog kluba.

Čelzi je u subotu na Stamford Bridžu pobedio Kvins Park Rendžers sa 2:1, a Murinjo je kritikovao navijače rekavši da je, zbog "mlake atmosfere" imao utisak da je utakmica igrana "pred praznim stadionom".

"Ovo za mene nije samo posao. Ovo je više od toga, pošto je u pitanju Čelzi. Možda sam otišao predaleko. Ali, da sam ja na tribinama, želio bih da učestvujem, da pomognem. Ako nisam fudbaler ne mogu da igram, ako nisam trener, ne mogu da donosim odluke. Ako sam navijač, šta mogu da uradim da pomognem...", rekao je Murinjo, prenijeli su britanski mediji.

"Svi u Čelziju znaju koliko volim klub, koliko želim da ga unaprijedim i koliko želim da budem dio njega u budućnosti. Čak i kritika mora da se gleda i analizira na drugačiji način, očima onoga ko zna zbog čega sam se vratio u Čelzi, zbog čega sam srcem u klubu i zbog čega želim da ostanem dugo, dugo", dodao je on.

Čelzi sjutra od 20.45 igra u Sloveniji protiv Maribora u Ligi šampiona. U prošlom kolu londonski klub pobijedio je na Stamford Bridžu sa 6:0.

Bonus video: