Neizvjesna sudbina Mladosti

Predsjednik skupštine kluba Dušan Perović i v. d. predsjednika Momčilo Vujošević digli su ruke i napustili fotelje podgoričkog prvoligaša.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2012. 19:42h

Mladost je već duže u velikoj finansijskoj krizi, a od juče je i obezglavljena - predsjednik skupštine kluba Dušan Perović i v. d. predsjednika Momčilo Vujošević digli su ruke i napustili fotelje podgoričkog prvoligaša.

Kada se zna da je u finišu prethodne takmičarske sezone u jednom momentu pod znakom pitanja bio i nastavak prvoligaškog takmičenja, nije iznenađenje što su dvojica čelnika kluba digla sidro.

"Perović i Vujošević su više od deset godina pomagali klubu, ali ne mogu da i dalje odgovore zahtjevima. Sportski direktor Veselin Šipčić i ja juče smo imali sastanak sa njima dvojicom, odlazak čelnika kluba je definitivan. Oni su u proteklom periodu ulagali velike napore da pomognu klubu i sigurno da su se zasitili zbog čitave situacije. Klub im je zahvalan za trud koji su uložili", rekao je Miodrag Vukićević, generalni sekretar Mladosti.

Nova sezona počinje 11. avgusta, a s obzirom na sve okolnosti u ovom trenutku je neizvjesno šta će biti sa podgoričkim prvoligašem.

"Nejasno je šta će biti, a kao što je poznato Mladost je opštinski klub. Nadamo se da će se naći neko rješenje, jer je situacija zaista teška. Klub nema osnovnih sredstava za takmičenje, a u Mladosti je pet selekcija", zaključio je Vukićević.

Bonus video: