Nesavladivi Blažić, komandant Vujačić, Petar Vukčević čovjek odluke

Sutjeska, OFK Titograd, Zeta i Petrovac obilježili su prvi dio sezone, a ovo su fudbaleri koji su se istakli u posljednjem jesenjem kolu.
225 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević

Završena je jesenja polusezona u Telekom 1. CFL, a 19. kolo je kompletirano dan kasnije od planiranog kalendara, zbog meča Iskra - Budućnost koji se zbog subotnje kiše igrao u nedjelju.

Sutjeska, OFK Titograd, Zeta i Petrovac obilježili su prvi dio sezone, a ovo su fudbaleri koji su se istakli u posljednjem jesenjem kolu.

Srđan Blažić (Iskra) - Nekadašnji reprezentativac Crne Gore bio je nesavladav protiv tima u kojem je, nekada davno, počeo golmansu karijeru. Svi napadači Budućnost su se ređali u šansama, ali se mreža Iskre nije zatresla.

Stefan Popović (Petrovac) - Još jedan čuvar mreže koji se istakao u posljednjoj jesenjoj rundi - sjajnim odbranama sačuvao je mrežu na Trešnjici.

Luka Malešević (Iskra) - Zatvorio protivničku lijevu stranu, pomagao i napadu - Danilovgrađani su završili polusezonu solidnim remijem protiv Budućnosti.

Igor Vujačić (Zeta) - Komandant najbolje odbrane lige - Zeta je na 19 utakmica primila samo osam golova.

Radule Živković (OFK Titograd) - Mnogo problema sa povredama centralnih defanzivaca imali su Podgoričani, u finišu sezone oslonac su pronašli u igraču koji je više bek, nego štoper...

Marko Vučić (Sutjeska) - Sjajna jesen lijevog beka (krila) Nikšićana, krunisana sa još jednom dobrom partijom.

Goran Milojko (Zeta) - Držao “balans” protiv Petrovca, Zeta nije pobijedila, ali nije ni izgubila...

Vasilije Terzić (Budućnost) - Podgoričani su neubjedljivi, iako stvaraju šanse. Jedan od najmlađih, Terzić, nametnuo se u komandanta veznog reda.

Vladan Bubanja (Sutjeska) - Gol, za pobjedu, za ovjeru jesenje titule - mladi vezista

Marko Ćetković (Sutjeska) - Sa njegovom formom, stigla je i forma Sutjeske - završio polusezonu sa četiri gola, svaki je postigao u novembru i decembru.

Šo Jamamoto (Petrovac) - Najbolji u redovima Petrovca, u prihvatljivom remiju bez golova na Trešnjici. Ekipa sa mora sanja evropske snove.

Petar Vukčević (Grbalj) - Šou na otvorenoj sceni: Dvije asistencije i gol za pobjedu protiv Lovćena.

Zoran Petrović (OFK Titograd) - Proradio tek u finišu polusezone, ali nikad nije kasno - Titograd je dobrom serijom završio prvu poluezonu.

Foto: Savo Prelević

Ivan Jablan (Lovćen) - Osjećaj za gol ne gubi sa godinama: Jablan pogađa i u 40.

Stefan Đorđević (Grbalj) - Nakon dva mjeseca “pauze”, opet trese mreže - postigao dva gola u velikom preokretu protiv Lovćena.

Bonus video: