Njujork siti: Lampard neće ostati duže u Mančesteru

0 komentar(a)
Frenk Lampard, Foto: Beta/AP
Frenk Lampard, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.09.2014. 07:49h

Trener Njujorka Džejson Krejs demantovao je danas informacije da će Frenk Lampard ostati i poslije januara 2015. godine u Mančester sitiju.

"Uopšte nema istine u tim glasinama", rekao je Krejs, prenose britanski mediji.

Lampard (36) je ovog ljeta napustio Čelzi i potpisao dvogodišnji ugovor sa Njujork sitijem, koji ga je proslijedio na pozajmicu u Mančester siti.

Prema tom ugovoru, Lampard bi trebalo da ostane u Mančesteru do januara sljedeće godine, ali su britanski mediji prethodnih dana spekulisali da postoji mogućnost da bivši reprezentativac Engleske taj boravak i produži.

"Frenk će ostati do kraja januara, a tada ćemo vidjeti šta se dešava i tada ćemo donijeti odluku", rekao je juče trener Sitija Manuel Pelegrini.

Lampard: Odluka je na klubu

Frenk Lampard rekao je da ne bi imao ništa protiv da ostane u Sitiju i poslije februara, do kada mu traje pozajmica iz Njujorka.

Lampard je na posljednje dvije utakmice postigao tri gola, a trener Manuel Pelegrini izrazio je želju da ga zadrži.

"Odluku će na kraju donijeti klub, ali rano je još da pričamo o tome. Moje je da treniram i da igram što bolje. Vidjećemo šta će se desiti. Zasad sam ovde do kraja januara", rekao je Lampard za britanski Skaj.

Lampard se tri puta već upisao u listu strijelaca, a jedan gol je prošlog vikenda dao Čelziju...

"Lako sam se navikao na ekipu Sitija, osjećam se dobro i zaista uživam ovdje. Dugo sam bio u Čelziju, tako da sam tamo na kraju već morao da radim neke stvari automatski, da uključim 'auto-pilota'. Svi su me lijepo prihvatili u Sitiju i ovo je novi izazov za mene", dodao je Lampard.

Bonus video: