Oslabljeni Real putuje u Pariz, Siti protiv Sevilje

Trener Reala Rafael Benites ima mnogo problema sa povredama igrača. U timu neće biti Karima Benzeme, Danija Karvahala, Gareta Bejla, Serhija Ramosa i Pepea. Neizvjestan je nastup Luke Modrića koji ima problema sa povredom butine.
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.10.2015. 11:45h

Fudbaler Pari Sen Žeremena Edinson Kavani rekao je da mu je čast što će igrati protiv velikog kluba kakav je Real Madrid, u predstojećoj utakmici Grupe A u Ligi šampiona, ali da njegova ekipa može ozbiljno da zaprijeti "kraljevskom klubu".

Pari Sen Žeremen će sjutra od 20.45 na svom stadionu "Park prinčeva" igrati protiv Real Madrida u trećem kolu Grupe A u Ligi šampiona. To će biti duel dvije neporažene ekipe u grupi i pobjednik će napraviti drugi korak ka plasmanu u drugu fazu.

"Igramo u kvalitetnom takmičenju i velika je čast igrati protiv Reala, kluba velike istorije. To je kvalitetna ekipa čiji igrači mogu u sekundi da kazne svaku grešku protivnika. Ali i mi smo veliki klub, siguran sam da ćemo se dobro pripremiti za sjutrašnji duel i pružiti Realu mnogo povoda za razmišljanje. Moraće da drže na oku našu napadačku liniju", rekao je Kavani.

U centru pažnje će biti duel najboljih strijelaca u istoriji svojih klubova, Kristijana Ronalda iz Reala i Zlatana Ibrahimovića iz Pari Sen Žermena.

Trener Reala Rafael Benites ima mnogo problema sa povredama igrača. U timu neće biti Karima Benzeme, Danija Karvahala, Gareta Bejla, Serhija Ramosa i Pepea. Neizvjestan je nastup Luke Modrića koji ima problema sa povredom butine.

U drugoj utakmici u Grupi A Malme će od 20.45 igrati protiv Šahtjora. Obje ekipe su pretrpjele po dva poraza u prve dvije utakmice.

Najneizvjesnije je u Grupi B, u kojoj sve četiri ekipe imaju po tri boda. CSKA će sjutra od 20.45 u Moskvi igrati protiv Mančester junajteda, a u isto vrijeme u Njemačkoj Volfsburg će igrati protiv PSV Ajndhovena.

Fudbaleri Benfike igraju sjutra od 20.45 u Istanbulu protiv Galatasaraja u Grupi C i pokušaće pobjedom da naprave veliki korak ka plasmanu u osminu finala. Portugalska ekipa ima svih šest bodova, a Galatasaraj jedan bod.

U drugoj utakmici u toj grupi Atletiko Madrid će od 20.45 na svom "Visente Kalderonu" igrati protiv Astane i pokušaće da ostvari drugu pobjedu u grupi. Ekipa Dijega Simeonea ima tri boda, a Astana, kao i Galatasaraj imaju po bod.

Fudbaleri Juventusa igraju sjutra od 20.45 na svom terenu protiv Borusije iz Menhengladaha i pokušaće da ostvare treću pobjedu u Grupi D. Crno-bijeli ove sezone igraju bolje u Ligi šampiona nego u domaćem prvenstvu, gdje zauzimaju 14. mjesto na tabeli, pošto su u osam kola osvojili samo devet bodova.

Njemački tim je bez boda u Grupi D i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u igri za ostanak u evropskim takmičenjima na proljeće.

U drugoj utakmici u toj grupi Mančester siti će od 20.45 biti domaćin Sevilji. Obje ekipe imaju po tri boda i žele pobjedom da ostanu u trci za osvajanjem drugog mjesta i plasmana u osminu finala najelitenijeg evropskog takmičenja.

U engleskom timu zbog povreda neće biti nekolicine prvotimaca, među kojima David Silva, Serhio Aguero, Samir Nasri i Aleksandar Kolarov.

Trener Sevilje Unaj Emeri takođe ima problema sa sastavom. Utakmicu će sigurno propustiti Gael Kakuta i Serhio Eskudero, dok je nastup Fernanda Ljorentea neizvjestan zbog povrede mišića.

Bonus video: