Pobjede Sutjeske, Rudara, Iskre, Koma i Petrovca

Sutjeska - Mladost Lješkopolje 3:0, Rudar - Lovćen 1:0, Kom Eurozox - Mornar 1:0, Petrovac - Ibar 1:0, Iskra - Jezero 3:0. Sjutra u Antaliji Zeta - Dinamo Moskva
55 pregleda 0 komentar(a)
Kom - Sutjeska, Foto: Filip Roganović
Kom - Sutjeska, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.02.2018. 18:16h

Crnogorski prvoligaši igraju posljednje pripremne utakmice pred nastavak sezone u Telekom 1. CFL, narednog utorka.

Lider Sutjeska igrala je u Nikšiću protiv Mladosti iz Lješkopolja, drugoplasiranog tima Druge lige.

Ekipa Nikole Rakojevića zabilježila je šestu pobjedu na osam zimskih testova, i to ubjedljivo - 3:0. Svi golovi na pomoćnom terenu stadiona kraj Bistrice pali su u drugom poluvremenu, a pogodili su Aleksa Marušić u 66. i 80. i Šaleta Kordić u 90. minutu.

I Rudar je slavio u "generalci" - momci Miodraga Vukotića su u Lješkopolju slavili protiv Lovćena sa 1:0.

Jedini pogodak postigao je najbolji igrač Pljevljaka na pripremama - Velizar Janketić, pojačanje iz Koma, kome je ovo četvrti gol na prijateljskim mečevima ove zime. On je pogodio mrežu u 22. minutu.

I Aleksandar Vujačić, povratnik u redovima Petrovca, trebalo bi da bude važan adut ekipe Rudolfa Marčića u borbi za opstanak - visoki napadač postigao je jedini gol protiv u pobjedi Petrovčana protiv Ibra (1:0), danas u Baru. Presuda je pala već u 5. minutu...

Kom Eurozox je na Zlatici pobijedio Mornar sa 1:0, golom pridošlice iz Budućnosti Miloša Pejakovića u 10. minutu.

Slavila je i Iskra, protiv Jezera, sa ubjedljivih 3:0, pogocima Krstovića u 20, Karaklajića u 48. i Kukuličića u 57. minutu.

Budućnost i Mladost doputovali su danas iz Antalije, Zeta je ostala u Tursku da odigra i najzvučniji prijateljski meč, sjutra protiv Dinama iz Moskve.

I, to je to što se tiče prijateljskih utakmica ove zime, a kako se ko pripremio znaće se već narednog utorka, 20. februara, kada se igraju utakmice 20. kola Telekom 1. CFL.

Sastaju se Petrovac - Sutjeska, Zeta - Budućnost, Mladost - Dečić, Grbalj - Rudar i Iskra - Kom Eurozox.

Bonus video: