Pripremni mečevi: Sutjeska i Iskra slavili po 3:1, pobjede Grblja i Koma

Tri prvoligaša sjutra igraju kontrolne mečeve - Budućnost i Petrovac sastaju se međusobno, dok Podgorica igra sa Dečićem, liderom Druge lige.
1755 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske
Fudbaleri Sutjeske
Ažurirano: 01.02.2020. 19:31h

Dvije i po sedmice prije nastavka šampionata, crnogorski prvoligaši nastavili su sa kontrolnim utakmicama.

Sutjeska, koja se priprema u Međugorju, ostvarila je još jednu pobjedu, ovoga puta protiv bosanskog drugoligaša Igmana iz Konjica - 3:1.

Aleksa Marušić, na asistenciju Damira Kojaševića, doveo je crnogorskog šampiona u vođstvo. Igrao se 28. minut.

Na startu nastavka (54. minut) pogodio je i Branislav Janković, kome je asistirao Bojan Božović, igrač koji je u 88. postavio konačnih 3:1 na dodavanje Boža Markovića.

Igman je prije toga, u 77. minutu, smanjio na 2:1 preko Admira Foča.

Bila je to peta utakmica Sutjeske u pripremnom periodu i peta pobjeda, ako se računaju trijumfi penalima protiv GOŠK-a i Zrinjskog na Memorijalnom turniru "Andrija Anković". Prije odlaska u Bosnu i Hercegovinu, Nikšićani su pobjedili Dečić i Bokelj.

U iščekivanju da se priključe pojačanja, Kohei Kato i Zoran Petrović, Iskra je igrala u Budvi protiv drugoligaša Lovćena i ostvarila pobjedu 3:1.

Miloš Lakić u 20, Milan Đurišić iz penala u 28. i Luka Malešević u 75. pogodili su za Danilovgrađane, dok je strijelac za Lovćen bio doskorašnji član Iskre, nekadašnji reprezentativac Luka Pejović (penal, 70. minut).

Kom je dao sedam golova drugoligašu Drezgi (7:2).

Po dva gola dali su Gardašević i Zvrko, po jedan Hot, Tačibana i Bulatović, dok su se kod Drezge upisali Filipović i Lazarević.

Grbalj, posljednjeplasirani tim Prve lige, koga u nastavku sezone čeka grčevita borba za spas, pobiedio je sa 4:2 komšijski Arsenal iz Tivta.

Đuričković, Mršulja (autogol), Kordić i Račić pogodili su za Grbljane, a Vilotijević iz penala i Tačibana za Arsenal.

OFK Titograd, sa podmlađenim timom, igrao je 1:1 protiv trećeligaša Mladosti iz Donje Gorice.

Gašević je pogodio za Titograd, a Japanac Kim za Mladost.

Tri prvoligaša sjutra igraju kontrolne mečeve - Budućnost i Petrovac sastaju se međusobno, dok Podgorica igra sa Dečićem, liderom Druge lige.

Bonus video: