Ranijeri: Imamo fantastičan timski duh

Tim Klaudija Ranijerija je iznenadio sve igrama na početku sezone, a protiv Aston Vile je pokazao izvanredan karakter, jer je sa tri gola od 72. do 89. minuta preokrenuo i slavio sa 3:2
0 komentar(a)
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.09.2015. 09:54h

Nakon pet kola Premijer lige, na vrhu je perfektni Mančester siti, a sa četiri boda manje drugi je, na iznenađenje svih, Lester.

Tim Klaudija Ranijerija je iznenadio sve igrama na početku sezone, a protiv Aston Vile je pokazao izvanredan karakter, jer je sa tri gola od 72. do 89. minuta preokrenuo i slavio sa 3:2.

“Nevjerovatan meč. Želim da pohvalim moje igrače, pokazali su karakter i fantastičan duh. To je duh koji volim”, istakao je Ranijeri.

“Bilo nam je važno da poslije reprezentativne pauze počnemo pobjedom. U drugom dijelu smo bili odlični. Rekao sam im na poluvremenu da Aston Vila dobro čuva loptu i da će nam biti teško ako tako ostane”, dodao je trener Lestera.

Bivši trener Čelsija je bio prezadovoljan što je njegova ekipa pokazala da je pravi kolektiv.

“Možete da date sve od sebe i izgubite, ali greška je kada to ne radite kao tim. Mi smo bili tim i veoma sam zadovoljan zbog toga”, poručio je Italijan.

Bonus video: