Reno za Budućnost: Brend u auto industriji uz podgorički klub

Potpisivanje ugovora, kao i predstavljanje vozila, koja su dodijeljena podgoričkom klubu (četiri), održani su u sklopu Sajma automobila koji se održava u Delta sitiju
4 komentar(a)
reno, Foto: Fkbuducnost.me
reno, Foto: Fkbuducnost.me
Ažurirano: 25.04.2018. 18:40h

Poput velikih evropskih fudbalskih klubova, Budućnost je potpisala ugovor sa poznatom kompanijom u auto-industriji.

Partnerstvo sa poznatim francuskim proizvođačem automobila "Reno" potpisano je danas.

Potpisivanje ugovora, kao i predstavljanje vozila, koja su dodijeljena podgoričkom klubu (četiri), održani su u sklopu Sajma automobila koji se održava u Delta sitiju.

"Vodeći se pozitivnim iskustvom u pogledu partnerstva kao najboljem receptu za građenje puta ka uspjehu, Reno je odlučio da i na lokalnom nivou ostvari saradnju sa vodećim brendovima ili organizacijama u svojim oblastima. Na ovaj način Renault podržava sport i zdrav način života, a omogućava i lakše funkcionisanje kluba", rekao je predstavnik Renoa Vladimir Jeremić.

Velibor Bošković, izvršni direktor FK Budućnost, podsjetio je da je saradnja ovog tipa po prvi put uspostavljena u Crnoj Gori, makar što se tiče klupskog sporta.

"Ovo partnerstvo predstavlja veliku podršku FK Budućnost u daljim aktivnostima i razvoju, ponosni smo na činjenicu što je globalna kompanija kao što je Reno prepoznala naš klub kao pravog partnera u Crnoj Gori. Naš klub je potpisivanjem ove saradnje ušao u grupu elitnih evropskih klubova koji za svoje partnere imaju velike automobilske kuće, a vjerujemo da će i ostali globalni brendovi prepoznati FK Budućnost kao pravog brend ambasadora Crne Gore", kazao je Bošković.

Bonus video: