Ričard Bevan kritikuje Junajted zbog načina na koji je otpušten Mojes

Mojes koji je juče zvanično smijenjen sa mjesta trenera Mančester junajteda, po mišljenju Bevana, svoj posao u tom klubu radio je dostojanstveno
1 komentar(a)
Mojes, Foto: Beta/AP
Mojes, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.04.2014. 18:18h

Izvršni direktor Asocijacije menadžera (LMA) Ričard Bevan rekao je danas da je Mančester junajted na neprofesionalan način otpustio Dejvida Mojesa sa pozicije trenera.

"LMA je veoma razočarana načinom na koji je Mojes otišao iz Junajteda. Čitali smo obimne izvještaje u štampi o njegovom odlasku, mnogo prije nego što je on dobio priliku da se obrati javnosti. Mislim da je to veoma neprofesionalno", rekao je Bevan, a prenose britanski mediji.

Mojes koji je juče zvanično smijenjen sa mjesta trenera Mančester junajteda, po mišljenju Bevana, svoj posao u tom klubu radio je dostojanstveno.

"Mislim da se Mojes tokom svog boravaka u Junajtedu ponašao veoma profesionalno, u skladu sa vrijednostima u koje vjeruje i koje su dio tako velikog svjetskog kluba. Zbog toga sam veoma tužan kada vidim način na koji je on otišao. Mislim da je to neprofesionalno", rekao je Bevan.

Dejvid Mojes bio je trener Mančester junajteda u proteklih 10 mjeseci, a juče je zvanično smijenjen sa te pozicije zbog veoma loših rezultata.

Bonus video: