Sedorf: Prolazimo kroz tranziciju, kao i Mančester

Uprkos pobjedi Milana protiv Fiorentine od 2:0 u srijedu, Sedorf je imao teškoća da unese konzistentnost u tim još od januara, kada je došao
62 pregleda 1 komentar(a)
Klarens Sedorf i Kaka, Foto: Reuters
Klarens Sedorf i Kaka, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.03.2014. 19:43h

Trener fudbalera Milana, Klarens Sedorf reako je danas da se njegov klub i Mančester junajted ove sezone u nezgodnoj situaciji u nacionalnim prvenstvima.

"Milan, kao i Mančester junajted, prolazi kroz tranziciju i teškoća, ali siguran sam da igrači žele da budu konkurentni svake godine. Jasno je da nam treba strpljenja, a vjerujem da će navijači imati razumijevanja", rekao je Sedorf, a prenosi “Goal.com”.

Uprkos pobjedi Milana protiv Fiorentine od 2:0 u srijedu, Sedorf je imao teškoća da unese konzistentnost u tim još od januara, kada je došao.

"Kao trener, osjećate drugačije emocije. Srca mora da bude manje nego kada ste igrač. Morate mnogo bolje da kontrolišete emocije", rekao je Holanđanin.

Sedorf je rekao da ekipa ne treba da se ponosi pobjedom nad Fiorentinom, već da nastavi dobru igru.

"Moramo imati na umu da u nekim slučajevima nismo dolazili do bodova kada smo to zaslužili, a onda smo dolazili do pozitivnih rezultata, a da nismo bilo konzistentni. U posljednje dvije utakmice smo odigrali dobro i zahtijevam od igrača da nastavimo tako", rekao je Sedorf.

Milan u italijanskoj Seriji A zauzima 12. mjesto sa 39 bodova.

Bonus video: