Simeone: Mesi je ono što svi Argentinci žele i traže

Gledao sam cijelu utakmicu i Mesi je odgovorio svima onima koji nisu vjerovali u njega, dokazao je da je najbolji na svijetu", rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu.
69 pregleda 2 komentar(a)
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2017. 19:48h

Trener Atletiko Madrid Dijego Simeone rekao je da je Lionel Mesi dokazao da je najbolji na svijetu kada je postigao het-trik za Argentinu na utakmici protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Mesi je ono što svi Argentinci žele i traže. Gledao sam cijelu utakmicu i on je odgovorio svima onima koji nisu vjerovali u njega, dokazao je da je najbolji na svijetu", rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu.

Fudbaleri Atletika dočekaće sjutra Barselonu u osmom kolu Primere. Atletiko nije upisao niti jednu pobedu protiv Barselone u Primeri od kako je Dijego Simeone sjeo na klupu tog kluba u decembru 2011.

Simeone je kazao da ima svoje mišljenje o političkim stvarima, ali da je on ipak samo trener.

"Politički aspekt ove igre? Diskutovaću o pitanjima koja su više politička od sportskih, imam svoja mišljenje, ali zadržaću ga za sebe. Ponavljam, ja sam samo trener", kazao je on.

Utakmica između Atletiko Madrida i Barselone igra se sjutra od 20.45. Barselona je trenutno prva na tabeli sa šest bodova više od Atletiko Madrida koji je na šestom mjestu.

Bonus video: