Stanković mijenja Karadžića?

Stanković će na mjestu predsjednika naslijediti Tomislava Karadžića, a mjesto selektora "orlova" ponudiće Ljubiši Tumbakoviću
1 komentar(a)
Dejan Stanković, Foto: Beta
Dejan Stanković, Foto: Beta
Ažurirano: 28.11.2013. 10:52h

Proslavljeni fudbaler i rekorder po broju reprezentativnih nastupa za selekciju Srbije, Dejan Stanković, najozbiljniji je kandidat za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), objavili su B92 i "Žurnal" pozivajuće se na neimenovane izvore.

Tako će samo dan nakon što je legendarni košarkaš Saša Đorđević proglašen za sigurnog selektora Srbije, promjene krenuti i u FSS.

Stanković će na mjestu predsjednika naslijediti Tomislava Karadžića, a za novog selektora "orlova" imenovaće nekadašnjeg trenera Partizana, Ljubišu Tumbakovića, pišu beogradski mediji.

Oni navode da su se Stanković i Karadžić juče sastali u Novom Sadu.

"Imao sam mnogo sastanaka juče i danas", rekao je Karadžić, ne želeći da potvrdi informacije. On je ranije najavio da će se u decembru povući.

Sjednica Izvršnog odbora FSS trebalo bi da se održi po završetku jesenjeg dijela prvenstva, Skupština, na kojoj bi Karadžić trebalo da ustupi mjesto Stankoviću, mogla bi da bude zakazana i prije Nove godine.

Prvi izbor Stankovića smatra se da je Tumbaković, mada nije isključeno da mjesto selektora ponudi i Draganu Piksiju Stojkoviću, treneru Nagoje.

Bonus video: