Transferi uživo: Zašto Isko nije prešao u Junajted, Kutinjo (ni)je na prodaju

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
65 pregleda 0 komentar(a)
Isko, Foto: Reuters
Isko, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.08.2017. 20:54h

22.30 - Španski i engleski mediji stvorili su i danas priču oko transfera Filipea Kutinja iz Liverpula u Barselonu.

U jednom trenutku sve je izgledalo kao gotova stvar, čak je najavljena promocija za petak, a veče se završava informacijom da je Liverpul odbio ponudu i ponovo jasno saopštio - Kutinjo se ne prodaje.

Ponuda Barse iznosila je 100 miliona eura.

21.36 - Skauti Liverpula prate večeras napadača Gremija Luana na meču sa Godoj Kruzom u Kopa Libertadores.

Luan je bio jednom nogom u Spartaku iz Moskve, ali engleski klub se uključio u trku, javljaju brazilski mediji.

21.20 - Atalanta je na korak od dovođenja veziste Martina de Rona iz Midlsbroa za 13,5 miliona eura.

21.05 - Vest Hem priprema ponudu od 30 miliona eura za vezistu Sportinga Vilijama Karvalja.

20.42 - Novac od Pari sen Žermena za transfer Nejmara čeka i njegov prvi klub - Santos, kome pripada oko 13,5 miliona eura.

Dio novca Santos že uložiti u kupovinu, odnosno povratak Robinja iz Atletiko Mineira i Dijega iz Flamenga, javljaju brazilski mediji.

20.12 - Vezista Reala Isko sinoć je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Reala nad Mančester junajtedom u Super kupu Evrope 2:1. Proglašen je igračem utakmice.

Prije nekoliko godina, pri kraju ere Aleksa Fergusona, 25-godišnji fudbaler bio je na meti "đavola".

Kako javljaju engleski mediji, skauti kluba više puta su ga gledali dok je igrao u Malagi, a krajnji izvještaj je glasio:

"Dobar je, ali nije za Junajted. Nije dovoljno brz, a glava mu je prevelika u odnosu na tijelo".

Igrača kakav je Isko, Junajted odavno - nema.

20.04 - Neizvjesno je da li će Nejmar moći da igra za PSŽ u drugom kolu francuskog šampionata.

Šta se iskomplikovalo, pročitajte ovdje.

20.00 - Moaz Kin, talenat Juventusa, traži prostor da igra.

Prvi fudbaler rođen 2000. godine, koji je postigao gol u Seriji A, dobio je ponudu PSV-a da dođe na pozajmicu.

Njegov agent je čuveni MIno Rajola, pa će Kin vjerovatno bar na sezonu napustiti Torino.

18.30 - Roma će uputiti novu ponudu Lesteru za Rijada Mareza, veću od 35 miliona eura, javljaju britanski mediji.

Međutim, neće biti lako...

"Ne želimo da budemo klub koji prodaje, već klub koji se razvija i kupuje igrače", rekao je trener Lestera Kreg Šekspir.

18.20 - Napoli se interesuje za Denisa Suaresa, talentovanog vezistu Barselone, javljaju španski mediji.

18.00 - Fiorentina je dovela Valentina Ejserika iz Nice. Potpisao je ugovor na četiri godine.

17.30 - ZVANIČNO Još jedan veliki transfer u Engleskoj je završen. Votford je doveo napadača Barnlija Andrea Greja za rekordnih 18,5 miliona funti.

17.25 - Predsjednik Ialijanskog fudbalskog saveza Karlo Tavekjo kazao je italijanski "Skaj" da će Đampjero Ventura voditi italijansku selekciju do 2020. godine.

"Produžili smo ugovor. Imamo puno povjerenje u njega", rekao je Tavekjo.

17.15 - Gari Medel je na izlaznim vratima Intera. Čelnici Bešiktaša su u Milanu na pregovorima oko transfera čileanskog reprezentativca.

16.52 - Stiven N'Zonsi je potvrdio da će ovog ljeta napustiti Sevilju. Za pouzdanog veznog igrača interesuje se Juventus, a priča bi mogla da se intenzivira jer "stara dama" u svoje redove nije uspjela da dovede Nemanju Matića i Bleza Matuidija.

16.46. - Za Dijega Kostu i definitivno nema više mjesta u Čelsiju. Španski reprezentativac nije među kandidatima za prvi meč u novom šampionatu protiv Barnlija, a menadžer "plavaca" Antonio Konte rekao je da je na tu temu sve rečeno.

16.39 - Fiorentina je zainteresovana za napadača Ajaksa Džastina Klajverta. Talentovani ofanzivac, inače sin nekadašnjeg holandskog reprezentativca Patrika trebalo bi da zamijeni Nikolu Kalinića, koji je sve bliži prelasku u Milan.

16.27 - Lusijano Vijeto nije oduševio u dresu Atletika, pa je stavljen na transfer listu. Mladi napadač moći će da promijeni klub za 20 miliona eura.

16.09 - Roberto Soldado novi je napadač Fenerbahčea, potvrdio je njegov sada već bivši klub Viljareal.

15.55 - Konačno je gotovo, Enrike Dalbert novi je fudbaler Intera! Klub iz Milana potvrdio je da je sa doskorašnjim igračem Nice dogovorio petogodišnju saradnju, a tim sa Azurne obale inkasiraće 20 miliona obeštećenja, uz dodatne bonuse.

15.41 - Problemi za Milan uoči starta nove sezone. Lukas Bilja biće van terena mjesec zbog povrede mišića.

15.27 - Ako ste mislili da ste sve vidjeli u fudbalu - prevarili ste se. Vjerovatno niko nije mogao ni da pomisli da je moguće da se postigne gol za 15 sekundi, a da ekipa koja je povela pritom nijednom ne dodirne loptu! Opširnije

15.19 - Džek Vilšir nije u prvom planu kod Arsena Vengera, prošle godine bio je na pozajmici u Bornmutu, a sada ga želi Sampdorija. Klub iz Đenove ponudio je devet miliona eura "tobdžijama" za transfer veziste, na potezu je Arsen Venger.

14.54 - Još jedna transfer saga privodi se kraju. Filipe Kutinjo biće u petak predstavljen kao novi fudbaler Barselone, a u redove "blaugrane" iz Liverpula će preći za oko 120 miliona eura.

14.36. - Crnogorski fudbaler Ilija Spasojević karijeru će nastaviti u Indoneziji u ekipi Bajankare. Iskusni napadač vraća se u ligu u kojoj je dominirao do 2011. do 2015. nakon što je u prethodnih 18 mjeseci nastupao za Melaku iz Malezije.

14.29 - Sead Hakšabanović sedmi je Crnogorac koji će zaigrati na Ostrvu. Novopečeni crnogorski reprezentativac krenuo je stopama čuvenih zemljaka, koji su ostavili pečat u kolijevci fudbala. Opširnije

13.58 - "Jovetić i Baka mi se dopadaju, to ne krijem. Imaju različite karakteristike, ali su obojica vrhunski igrači, čije kvelitete veoma poštujem", rekao je trener Sevilje Eduardo Berizo. Opširnije

13.45 - Sebastijan Larson novi je fudbaler Hala. Bivši igrač Sanderlenda dogovorio je jednogodišnju saradnju sa članom Čempionšipa.

13.25 - Fiorentina je potvrdila dolazak Marka Benasija. Doskorašnji fudbaler Torina potpisao je petogodišnji ugovor sa "violom".

13.08 - Patrik Šik će od sljedeće sezone igrati za Inter. Italijanski mediji tvrde da će momak koji je bio već viđen u Juventusu preći u klub sa "Meace" za 30 miliona eura.

12.22- Bombastična informacija stiže iz Italije. Zlatan Ibrahimović bi u drugom dijelu sezone mogao da zaigra za Milan, a na tu temu razgovarali su njegov menadžer Mino Rajola i jedan od direktora "rosonera" Masimilijano Mirabeli. Opširnije

12.01.- Gustavo Kabral će se za četiri miliona eura preseliti iz Selte u Đenovu.

11.46.- Menadžer Čelsija Antonio Konte poručio je upravi kluba da mu je neophodno još pojačanja, kako bi klub odbranio titulu u Premijer ligi.

11.25 - Olimpijakos ne odustaje od Uroša Đurđevića. Srpski mediji prenose da je grčki šampion spreman da plati tri miliona eura za napadača Partizana. Crno-bijeli se nadaju boljoj ponudi iz Atine.

11.02- Isko će uskoro potpisati novi ugovor sa Realom. Madridski klub želi da stavi tačku na spekulacije o njegovom odlasku sa "Santjago Bernabeu" stadiona.

10.43. - Lester nije želio da proda Rijada Mareza Romi za 35 miliona eura, ali bi Alžirac do kraja avgusta mogao da napusti "lisice". Ponovo je aktuelan prelazak u Arsenal, a cijena je 50 miliona eura.

10.21- Predsjdenik Galatasaraja Dursun Ozbek rekao je da je dovođenje Arde Turana prioritet do kraja prelaznog roka.

"Arda je veliki navijač Galatasaraja. Sanjamo da ga dovedemo u naše redove, on je pravi sin Galatasaraja", rekao je između ostalog prvi čovjek kluba iz Istanbula.

10.06. - Aleksis Sančez neće igrati u prvom meču nove sezone u Premijer ligi protiv Lestera zbog povrede, potvrdio je menadžer "tobdžija" Arsen Venger. Britanski mediji odmah su počeli sa spekulacijama da Čileanac i dalje želi da napusti londonski klub.

9.48- Andre Grej će se preseliti iz Barnlija u Votford. Vrijednost transfera je 18,5 miliona funti.

9.31 - Čelsi ne odustaje od Aleksa Okslejda Čemberlejna. "Plavci" su spremni da za fudbalera Arsenala plate 25 miliona funti.

9.15- Liverpul bi poslije izvjesnog odlaska Kutinja u Barselonu mogao da ostane i bez Emrea Džana. Juventus je za njemačkog reprezentativca ponudio 25 miliona, "redsi" traže pet miliona više, rješenje je negdje na sredini.

9.00- Današnji blog posvećen transferima počinjemo sa informacijom vezanom za Kilijana Mbapea. Francuska državna televizije prenosi da napadač Monaka želi da pređe u Pari Sen Žermen jer mu se dopada projekat kluba sa "Parka Prinčeva" i mogućnost da igra u tandemu sa Nejmarom. Procjenjuje se da bi Parižani Monaku platili oko 155 miliona eura, uz dodatne bonuse. Mbape je ranije najviše povezivan sa prelaskom u Real Madrid, a vidjećemo šta će se dešavati do kraja prelaznog roka.

Bonus video: