Tuča na Zabjelu, navijači napali fudbalere

78 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2014. 17:37h

Napad navijača Zabjela na fudbalere Arsenala i prekid utakmice 15 minuta prije kraja, obilježili su mečeve 5. kola Druge crnogorske lige.

Do incidenta je došlo u 75. minutu, nakon gola za 1:0 napadača gostiju Krgovića, koji je sa skinutim dresom slavio ispred navijača "republikanaca". Fanovi Zabjela utrčali su u teren i nasrnuli na Krgovića i fudbalere tivatskog tima, pa je nakon opšteg meteža koji je trajao nekoliko minuta sudija Vladan Kojović, uz konsultaciju sa policijom, odsvirao kraj utakmice.

Fudbaleri Igala i Iskre iz Danilovgrada igrali su danas neriješeno 1:1 (1:1), u derbiju petog kola.

Remi vodećih timova do ovog kola iskoristio je Radnički i pobjedom pred svojim navijačima protiv Bratstva 3:1 (1:0) ponovo preuzeo čelnu poziciju na tabeli.

Jezero je u Plavu savladalo rožajski Ibar 2:1 (2:0), dok je Cetinje pred svojim navijačima trijumfovalo protiv bjelopoljskog tima 2:1 (1:0).

To je cetinjskom timu prva pobjeda ove sezone.

Pobjednika nije bilo u duelu Dečića i Koma u Tuzima, koji je završen 1:1 (1:0).

Utakmica u Podgorici, između Zabjela i Arsenala, prekinuta je u 75. minutu zbog napada navijača domaćeg tima na gostujuće igrače.

Do prekida je došlo nakon postignutog pogotka Arsenala.

Rezultat je u trenutku prekida bio 1:0 za tivatski tim.

Radnički je, nakon petog kola, vodeći na tabeli sa deset bodova.

Bod manje imaju Igalo, Iskra i Jezero, dok je osam bodova osvojio Kom.

U šestom kolu, u nedjelju, sastaće se: Kom – Bratstvo, Iskra – Radnički, Jedinstvo – Igalo, Arsenal – Cetinje, Ibar – Zabjelo i Dečić – Jezero.

Galerija

Bonus video: