Tuzani za prekid posta

"Mladost je ekipa koja forsira igru, želi da kroz pas dođe do posjeda i gola. Nećemo ih potcijeniti jer znamo da su jako kvalitetni", kazao je vezista Dečića Rijad Pepić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2011. 07:58h

Nakon tri utakmice bez pobjede, Tuzanima je dobrodošla prvenstvena pauza. Sada kompletni i spremni dočekuju Mladost.

"Naš cilj je da nastavimo tradiciju u utakmicama protiv Mladosti na našem terenu. Siguran sam da ne pamte kada su pobijedili u Tuzima, ako se izuzme dvomeč baraža u kojem smo posao završili na njihovom terenu. A naš teren će biti odlično pripremljen, a ekipa kompletna pošto nemamo povrijeđenih igrača. Radili smo odlično u pauzi i sa puno samopouzdanja dočekujemo Mladost, a trener Božo Vuković je pauzu iskoristio za uigravanje brojnih kombinacija".

"Dosta je rotirao na treninzima i niko nije siguran starter. No, iako je tradicija na našoj strani, bićemo oprezni. Mladost je ekipa koja forsira igru, želi da kroz pas dođe do posjeda i gola. Nećemo ih potcijeniti jer znamo da su jako kvalitetni", kazao je vezista Dečića Rijad Pepić.

Ako je Dečiću značila pauza, Mladosti je bila prijeko potrebna nakon četiri vezana poraza, posljednji na svom terenu od Berana (2:0).

"Bili smo zaista desetkovani, i ophrvani kadrovskim problemima. Posljednji trening pred nastavak šampionata nama je na treningu nedostajao samo vezista Martinović. Svi ostali su odradili posljednji trening, a tim koji će istrčati zna samo trener Miodrag Vukotić. Ono što znam je da je teško igrati na terenu Dečića, za koji smatram da neće biti dovoljno pripremljen za našu igru preciznih pasova".

"I tradicija nam ne ide u prilog u mečevima u Tuzima, ali tako je bilo i na našem terenu pa smo je prekinuli. Dečić je dobar tim, koji igra čvrsto i očekujem tešku utakmicu. Bod bi nam sasvim bio dobar, što ne znači da nećemo igrati na pobjedu. Pobjeda je naš cilj u svakom meču", rekao je kapiten Mladosti Aleksandar Šofranac.

Dečić - Mladost

Tuzi - Stadion Dečića. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Željko Pavićević (Podgorica). Početak u 13 časova.

Dečić (4-4-2): Drešević - Popović, Gutić, Radulović, Nelević - Nuhodžić, Živković Lazarević, Pepić - Krcić, Adžović.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Tomić, Lakić Šofranac, Živković - Lončar, Petrović, Đurišić, Savićević - Merdović, Rašović.

Bonus video: