Vord-Praus i Hadson-Odoi stižu u Podgoricu

Vezni igrač Sautemptona, koji je jedini nastup za reprezentaciju zabilježio marta 2017. protiv Njemačke, pridružio se selekciji zajedno sa Hadson-Odoijem, dok su dvojac iz Mančester sitija, Džon Stouns i Fabijan Delf, kao i Čelsijev Ruben Loftus-Čik otpali zbog povrede
1024 pregleda 0 komentar(a)
Džejms Vard-Praus
Džejms Vard-Praus
Ažurirano: 18.03.2019. 18:54h

Džejms Vord-Praus naknadno je pozvan u reprezentaciju Engleske za start kvalifikacija za Euro i mečeve protiv Češke i Crne Gore.

Vezni igrač Sautemptona, koji je jedini nastup za reprezentaciju zabilježio marta 2017. protiv Njemačke, pridružio se selekciji, dok su dvojac iz Mančester sitija, Džon Stouns i Fabijan Delf, kao i Čelsijev Ruben Loftus-Čik otpali zbog povrede.

Garet Sautgejt, selektor Engleske, pohvalno je pričao o Vord-Prausu, koji je tri utakmice zaredom bio strijelac za Sautempton.

- Znamo da postoje igrači koje inače ne bi oklijevali da pozovemo, kao što je Vord-Praus. Njegov karakter je poželjno imati u reprezentaciji. - kazao je Sautgejt prilikom objavljivanja sastava.

Osim plejmejkera "svetaca", reprezentaciji se pridružio i 18-godišnji Kalum Hadson-Odoi iz Čelsija, pa će i on biti u konkurenciji na Stadionu pod Goricom 25. marta, kada naša reprezentacija dočekuje "Gordi albion".

Bonus video: