Bošković: Igračice su stavile krunu na sjajnu sezonu

Pobjeda nad favorizovanim Celjem u finalu WABA lige u bugarskoj Montani (71:68), kruna je na sjajnoj sezoni košarkašica Budućnosti, smatra trener "plavih" Goran Bošković
77 pregleda 0 komentar(a)
Goran Bošković, Foto: Waba-league.com
Goran Bošković, Foto: Waba-league.com
Ažurirano: 25.03.2018. 19:55h

Pobjeda nad favorizovanim Celjem u finalu WABA lige u bugarskoj Montani (71:68), kruna je na sjajnoj sezoni košarkašica Budućnosti, smatra trener "plavih" Goran Bošković.

"Bila je to vrhunska utakmica. Finale dva sjajna tima. Odigrali smo izvanredno, još jednom pokazali nevjerovatnu agresivnost i čvrstinu u odbrani a u odlučujućim trenucima kada se odluičivalo o pobjedniku igračice su bile pametne i staložene. I cijele sezone smo djelovali moćno, konstatno smo napredovali i finiš sezone krunisali trijumfalnom serijom. Ovom pobjedom smo stavili krunu na sjajnu sezonu. Ponosan sam na igračice Budućnosti", kazao je Bošković, nakon velike pobjede.

Celje je prošle godine podiglo trofej, a slovanači tim je bio najuspješniji u regularnom dijelu. Budućnost je bila druga, ali je na fajnl-foru uspjela da vrati trofej koji je prije dvije sezone krasio vitrine kluba.

Budućnost je do pobjede došla i sjajnim šutem za tri poena, čak 50 odsto (22-11)!

Bonus video: