Čestitke košarkašima: Bravo momci, pokazali ste kako se voli Crna Gora, za nas ste prvaci svijeta

Čestitke sa svih strana
1990 pregleda 2 komentar(a)
Košarkaši Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Košarkaši Crne Gore, Foto: Filip Roganović

Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore i donedavno prvi čovjek KSCG, čestitao je nacionalnom timu plasman na Mundobasket.

“Najveći uspjeh crnogorske košarke… Za nas ste već prvaci svijeta! Čestitam košarkašima i stručnom timu. Ponosna je Crna Gora”, kazao je Đukanović

Čestitke je uputio i predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović.

“Sa nestrpljenjem očekujemo početak Mundobasketa, uvjereni da ćete kao i do sada, na ponos cijele nacije, pružiti svoj maksimum”, kazao je Brajović.

Ministar sporta Nikola Janović istakao je da su košarkaši cijelu naciju učinili ponosnom.

“Ljubav prema reprezentaciji, koju ste pokazali kroz istrajnost, borbe”nost i požrtvovanost u kvalifikacionom ciklusu, garant su da ćete nas dostojno i uzorno reprezentovati i na prestižnom takmičenju u Kini“, saopštio je Janović, ističući da, kao i do sada, računaju na čvrstu podršku Vlade i resornog ministarstva.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić rekao je da su naši košarkaši ispunili ponosom i zadovoljstvom sve građane Crne Gore.

“Mala Crna Gora je još jednom pokazala da je velika kad je najteže. Vi ste pokazali kako se voli Crna Gora i kako se daje i posljednji atom snage za uspjehe crnogorskog tima. Hvala momcima na ogromnom trudu a cijela Crna Gora će biti uz njih i u Kini da zajedno slavimo nove pobjede”, naveo je Krivokapić.

Čestitka je stigla i iz američke ambasade.

“Bravo momci”, napisala je ambasadorka Džudi Rajsing Rajnke na Tviteru.

Košarkaški klub Budućnost Voli čestitao je reprezentaciji na istorijskom uspjehu.

“Svaka čast na lavovskoj borbi tokom kvalifikacija i srećno”.

Bonus video: