Čikago osvojio Boston, dirljiv pozdrav publike Tomasu

Ajzea Tomas se samo dan nakon smrti rođene sestre Čajne pojavio na terenu TD Gardena, dobio dirljivu podršku navijača, bio najbolji u svom timu sa 33 poena, šest skokova i pet asistencija, ali to nije pomoglo Keltima da izbjegnu poraz
0 komentar(a)
Ajzea Tomas, Foto: Reuters
Ajzea Tomas, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.04.2017. 08:12h

Lider Istoka se okliznuo već u prvoj utakmici plej-ofa - Boston je na svom terenu poražen od Čikaga sa 106:102.

Ajzea Tomas se samo dan nakon smrti rođene sestre Čajne pojavio na terenu TD Gardena, dobio dirljivu podršku navijača, bio najbolji u svom timu sa 33 poena, šest skokova i pet asistencija, ali to nije pomoglo Keltima da izbjegnu poraz.

Džimi Batler je predvodio Bulse sa 30 koševa i devet uhvaćenih lopti, a Bobi Portis je ubacio 19 za tim koji je posljednje večeri regularnog toka sezone obezbijedio mjesto u doigravanju.

U Teksasu nije bilo iznenađenja - Hjuston je nadigrao Oklahomu (118:87), Džejms Harden je ostavio u sjenci Rasela Vestbruka.

Bradonja je meč završio sa 37 pogodaka, devet skokova i sedam dodavanja. Ras je imao jednak broj asistencija, dvije uhvaćene lopte više, ali i čak 15 poena manje. Uz mnogo gori šut - pogodio je šest od 23 puta, a Harden 13 od 28.

Bonus video: