Dubljević: Nedostajalo je koncentracije

78 pregleda 6 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 11.12.2015. 23:14h

Sutjeska ni drugi put u sezoni nije uspjela da nađe rješenje za Tajfun.

Slovenci su odigrali odlićčan meč, a ključnu prednost ostvarili su već na startu meča, a sredinom treće dionice su i riješili meč.

Za Nikšićane je ovo deseti poraz u sezoni i do kraja će voditi veliku borbu za opstanak.

"Nismo ušli u utakmicu na pravi način. Vidio se grč u napadu, jedino smo posljednja tri minuta treće četvrtine uspjeli dobro da odigramo. Mnogo smo promašivali i slabo kontrolisali skok. Nedostajalo je koncentracije, bilo je nesigurnosti u pasovima. Težak poraz za nas, koji je došao nakon dobrih igara u krivom momentu. Igračima ne mogu da zamjerim, broj primljenih poena bi i protiv jačih ekipa garantovao pobjedu. Kući nemamo više pravo na kiks, a pokušaćemo da napravimo i neki brejk u gostima”, rekao je Dušan Dubvljević, trener Sutjeske.

Krilni centar Nemanja Ćalasan je bio kratak.

"Teška napadačka noć za nas. Šutevi koji obično ulaze večeras nisu ušli, a u odbrani smo bili dobri. Moramo da nastavimo, gledamo naprijed i okrećemo se narednoj utakmici”.

U redovima slovenačkog šampiona zadovoljstvo nakon trećeg vezanog trijumfa.

"Čestitam svojim igračima, jer svi znamo da ovdje nije lako igrati. Radili smo po dogovoru, zatvarali reket, uzimali prodore i kontrolisali skok. Srećan sam što sam dio ovog tima, imamo pet pobjeda u šest utakmica, što nam mnogo znači. Sutjeska je dobra ekipa, koja će siguran sam ostvariti još puno pobjeda do kraja sezone”, riječu du Dejana Mihevca, stratega Tajfuna.

Kapietna gostiju, iskusni Dragiša Drobnjak je bio jasan.

"Velika pobjeda, slušali smo mnogo kritika od stručnjaka u Sloveniji da nismo neki tim i da imamo sreće. Sa dvije pobjede u gostima smo dokazali da se radi o pravoj ekipi. Nadam se da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu i nastaviti u tom ritmu do kraja sezone”.

Bonus video: