Mijović: Vjerujem da će Ivanović na najbitnijim utakmicama biti pravi

U listu strijelaca se upisalo 11 igrača Budućnosti, nije samo Nikola Ivanović, koji se čeka da proradi
2371 pregleda 3 komentar(a)
Zadovoljstvo u Budućnosti, Foto: Savo Prelević
Zadovoljstvo u Budućnosti, Foto: Savo Prelević

Trener Budućnosti Volija Petar Mijović bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobjedi nad Krkom 80:60 u 4. kolu ABA lige.

- Izuzetno važan trijumf, jer smo nakon serije negativnih rezultata došli u situaciju da u Evrokupu, a pogotovo ABA ligi, nemamo prava na kiks. Na vrijeme smo uhvatili pravi ritam, iz dobre odbrane došli do laganih poena i podigli razliku na dvocifrenu. Okrećemo se utakmici sa Oldenburgom, to nam je šansa za hvatanje voza za drugi krug Evrokupa - rekao je Mijović.

Luka Božić je pokazao da bi mogao da bude pojačanje, bio je najefikasniji igrač domaćeg tima sa 14 poena, a trojke je gađao 4-3.

- Ne potcjenjujući tradiciju Zadra, nije isto igrati za taj tim i Budućnost. Božić ima svoje kvalitete, pokušaću da iskoristim njegovu atipičnost - kazao je Mijović.

U listu strijelaca se upisalo 11 igrača Budućnosti, nije samo Nikola Ivanović, koji se čeka da proradi...

- Ovo je dosta težak momenat za njega. Znam ga jako dugo, dosta stvari je gradio na samopouzdanju i napadačkom instinktu. Vjerujem da ćemo naći način da ga vratimo, jer je ovako koncipiranoj ekipi od velike važnosti. Njegov doprinos za pobjede nad velikim timovima moraće da bude veliki i duboko vjerujem da će na najbitnijim utakmicama biti pravi - naglasio je Mijović.

Bonus video: