Nastić nas prevario, ide u Crvenu zvezdu

"Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača”, rekao Željko Lukajić
0 komentar(a)
Stefan Nastić, Foto: Gostanford.exposure.co
Stefan Nastić, Foto: Gostanford.exposure.co
Ažurirano: 07.08.2015. 17:11h

Stefan Nastić, centar Univerzitatea Stenford, koji je trebao da dođe u Igokeu na svom Twiter profilu objavio je da nikada nije potpisao ugovor sa ovim klubom, a na sajtu kluba iz Laktaša stoji da će on potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

„Suprotno onom što je bilo objavljeno na internetu, ja nikada nisam potpisao ugovor sa košarkaškim klubom Igokea. Ja tražim opcije i očekujem novo poglavlje”, napisao je Nastić.

Trener Igokee Željko Lukajić ističe da je Nastić izigrao povjerenje prije svega svoje menadžerske agencije, ali ističe da u Igokei nema nervoze svog svega što se dogodilo.

„Istina je da Nastić nikada nije potpisao ugovor sa Igokeom, međutim, mi smo potpisali ugovor sa njegovom menadžerskom agencijom i praktično je sve bilo završeno oko njegovog prelaska u naš klub. Nastić se ponio izuzetno neprofesionalno i izigrao povjerenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi. Slušajući savjete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savjetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pri tom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer, međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača”, rekao je Lukajić.

Bonus video: