Nikola Ivanović na terapijama: Nije ništa strašno...

"Ako sa čim imam iskustva, to su povrede skočnih zglobova. Nije ništa strašno, veći je problem što ću propustiti dva-tri dana i meč sa Poljskom", kazao je Ivanović
2923 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: Filip Roganović
Nikola Ivanović, Foto: Filip Roganović

Nikola Ivanović će biti spreman za Mundobasket - povreda koju je prvi plej reprezentacije Crne Gore dobio na jučerašnjem meču sa Nigerijom zahtjeva mirovanje i terapiju, a nije ozbiljnije prirode.

"Ako sa čim imam iskustva, to su povrede skočnih zglobova. Nije ništa strašno, veći je problem što ću propustiti dva-tri dana treninga i meč sa Poljskom", kazao je Ivanović.

Nastup u Kini nije ugrožen...

“Ne bi trebalo, ali vidjećemo kako ću igrati”, uz osmjeh je rekao Ivanović.

Crna Gora sjutra igra sa Poljskom, a juče je izgubila od Nigerije.

“Trebalo je da dobijemo taj meč, ali oni su uspjeli da pogode u važnim trenucima. Imali smo dosta dobrih momenata protiv reprezentacije koja igra čvrsto i jako. Sa takvim selekcijama smo imali problema, što se vidjelo na turniru u Francuskoj. Nismo dobro reagovali kada se nađemo pod pritiskom i teško otvaramo napad. Protiv Nigerije je napad bio dobar, odbrana je zakazala u pojedinim trenucima”.

Osjeća se, međutim, napredak...

“Kada se malo uspori sa trenizima vidi se da stvari koje smo radili dolaze do izražaja. Mislim da smo spremni i fizički”, rekao je Ivanović.

Bonus video: