Pavićević: Zvezdin šut je bio pravi u ključnim momentima

"Bilo je nekoliko momenata kada smo u posljednjoj četvrtini pokušavali da uhvatimo priključak, ali je šut gostiju spolja u svim tim momentima odnio prevagu", istakao je Pavićević
75 pregleda 1 komentar(a)
Đorđije Pavićević, Foto: Savo Prelević
Đorđije Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.10.2016. 20:49h

Crvena zvezda je protiv Mornara upisala sedmu pobjedu u isto toliko mečeva u ABA ligi, a trener Dejan Radonjić je bio zadovoljan što je njegov tim naporan ritam zaokružio trijumfom.

"Prvo želim da istaknem veliku zahvalnost našim navijačima koji su tokom cijelog meča bili prava podrška i učinili su da se osjećamo dobro u Baru. Želja nam je bila da baš protiv Mornara na uspješan način zaokružimo izuzetno težak i naporan ciklus i drago mi je da smo u tome uspjeli. Drugo poluvrijeme smo odigrali onako kako sam želio i ono je odnijelo prevagu", bio je jasan Radonjić.

Trener Mornara Đorđije Pavićević žali za drugim poluvremenom.

"Čestitam Zvezdi na trijumfu. Smatram da smo prvo poluvrijeme odigrali na visokom nivou, međutim rival je uspio svojom jakom i prepoznatljivom odbranom da neutrališe naš napad. Bilo je nekoliko momenata kada smo u posljednjoj četvrtini pokušavali da uhvatimo priključak, ali je šut gostiju spolja u svim tim momentima odnio prevagu. Okrećemo se drugim obavezama, a dodatno ćemo u narednom periodu raditi da ispravimo određene nedostatke koji su i ovog puta bili vidljivi", istakao je Pavićević.

Bonus video: