Radonjić „preživio“, Bajern u polufinalu

Blistao je čovjek koji je kod Radonjića u Zvezdi napredovao do statusa jednog od boljih plejmejkera Evrope, Stefan Jović, jer je bio blizu tripl-dabla sa 19 poena (70 odsto šut iz igre), 10 asistencija i sedam skokova
148 pregleda 0 komentar(a)
Bajern, Foto: Twitter
Bajern, Foto: Twitter
Ažurirano: 17.05.2018. 21:02h

Dejanu Radonjiću je prijetila senzacionalna eliminacija u četvrtfinala plej-ofa Bundeslige, ali se bivši trener Budućnosti i Crvene zvezde izvukao.

Njegov Bajern, koji je u doigravanje za titulu ušao sa 1. mjesta, gubio je sa 2:1 od Frankfurt Skajlajnersa, ali je u četvrtoj i petoj utakmici dominirao i izborio duele sa trostrukim uzastopnim šampionom, Brose basketsom.

Nakon što su u Frankfurtu u utorak slavili sa 85:50, Bavarci su i večeras bili ubjedljivi pred svojim navijačima u majstorici i trijumfovali sa 90:70.

Blistao je čovjek koji je kod Radonjića u Zvezdi napredovao do statusa jednog od boljih plejmejkera Evrope, Stefan Jović, jer je bio blizu tripl-dabla sa 19 poena (70 odsto šut iz igre), 10 asistencija i sedam skokova.

Brose je imao mnogo više vremena za odmor, jer je prije pet dana sa 3:0 završio seriju sa Telekom Bonom.

Polufinale počinje već u ponedjeljak, a Bajern ima prednost domaćeg terena. Igra se takođe na tri pobjede.

Prvu rundu plej-ofa je u majstorici prošla i drugoplasirana ekipe regularnog toka, Alba, koja je savladala Oldenburg sa 85:68 i izborila duele sa Ludvigzburgom.

Bonus video: