Todorović ne igra u Sloveniji

S obzirom da je na centarskoj poziciji i najjača konkurencija, odsustvo Todorovića ne bi trebalo puno da poremeti planove selektora Luke Pavićevića i njegovih saradnika
3 komentar(a)
Marko Todorović, Foto: Savo Prelević
Marko Todorović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.08.2013. 07:43h

Peh za selekciju Crne Gore! Centar Barselone Marko Todorović napustio je pripreme „crvenih” na Zlatiboru i neće igrati na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Nije u pitanju problem sa šakom, koju je operisao neposredno po okončanju sezonu u Endesa ligi, već hronični problemi sa povredom stomačnog mišića.

Ljekarska ekipa naše selekcije je pokušala sa sanira povredu, ali nije uspjela, pa će 21-godišnji košarkaš morati da propusti smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

S obzirom da je na centarskoj poziciji i najjača konkurencija, odsustvo Todorovića ne bi trebalo puno da poremeti planove selektora Luke Pavićevića i njegovih saradnika.

Pored dva NBA asa Nikola Vučevića i Nikole Pekovića, koji na Zlatibor dolazi u ponedjeljak, Pavićević može da računa na Bojana Dubljevića i Blagotu Sekulića, koji bi, takođe, uskoro trebalo da se uključi u trenažni proces nakon problema sa koljenima.

Sa treninzima počinje i Milko Bjelica, koji je zbog problema sa koljenima prvih 20-ak dana priprema radio po posebnom programu.

Bonus video: