"Vučice" sjutra u Kraljevu: Budućnost želi četvrti trijumf u nizu

Biće to duel ekipa sa istim učinkom u ligi - po tri trijumfa i dva poraza
414 pregleda 0 komentar(a)
Nikolina Džebo, Foto: Savo Prelević
Nikolina Džebo, Foto: Savo Prelević

Košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra veče (18 sati) gostuju Kraljevu, u 6. kolu WABA lige.

Biće to duel ekipa sa istim učinkom u ligi - po tri trijumfa i dva poraza.

Nakon dva startna poraza u gostima od Celja i bugarske Beroe, Budućnost je upisala tri uzastopna trijumfa, protiv Trešnjevke i Banovića u Podgorici i Orlova u Banja Luci.

Predstavnik Srbije u regionalnom takmičenju savladao je Partizan, Crvenu zvezdu i Montanu, dok je u duelima protiv najjačih Celja i Beroe doživio tijesne poraze.

"Očekuje nas težak i zahtjevan meč. Neće biti lako, Kraljevo igra dobro, možda je i najprijatnije iznenađenje sezone. Ali, imaju dobar tim, doveli su dvije Amerikanke, tako njihove partije, posebno protiv Beroe, kada su imali dobijeni meč, te Montane dokaz su da to nije slučajnost, već da Kraljevo definitivno s razlogom ima velike ambicije", kazala je Nikolina Džebo, centar ,,plavih”.

Podgoričanke će najvjerovatnije u ovom meču nastupiti u najjačem sastavu, jer se nakon povrede skočnog zgloba i dva meča pauze u tim vraća Mina Đorđević.

"Motivisane smo da pružimo što bolje izdanje. Mislim da iz utakmice u utakmicu podižemo formu, djelujemo sve bolje, pa ćemo nastojati da trijumfalni niz nastavimo i u Kraljevu, na veoma neugodnom gostovanju. Kraljevo je pokazalo da je najbolja ekipa iz Srbije, lako su savladali Montanu i jasno ušli u borbu za treće i četvrto mjesto. Zbog toga je ovo veoma važan meč i nadam se da ćemo odigrati dobar meč, jer bi brejk imao višestruki značaj", kazala je Milena Jakšić, bek Podgoričanki.

Bonus video: