Nidam se oprostio od Mornara: Volim vas momci!

"Želim da se zahvalim svim navijačima za ljubav i podršku koju su mi pružali putem poruka, zagrljaja, ili kroz kratke razgovore u prolazu. Vaša ljubav je bila nestvarna", napisao je Nidam
135 pregleda 0 komentar(a)
Derek Nidam, Foto: Savo Prelević
Derek Nidam, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.07.2018. 21:04h

Derek Nidam je imao sezonu za pamćenje, uz Uroša Lukovića i Nemanju Vranješa je predvodio Mornar do polufinala plej-ofa ABA lige i titule prvaka Crne.

Nije se, međutim, dogovorio o nastavku saradnje sa barskim klubom, već će karijeru nastaviti u francuskom Monaku, koji je do skoro uspješno vodio crnogorski selektor Zvezdan Mitrović (preuzeo Asvel).

Nidam se od bivšeg kluba oprostio lijepim riječima na svom Instagram profilu.

"Želim da se zahvalim svim navijačima za ljubav i podršku koju su mi pružali putem poruka, zagrljaja, ili kroz kratke razgovore u prolazu. Vaša ljubav je bila nestvarna. Mojim saigračima poručujem – hvala vam što ste me prihvatili i omogućili da vas vodim. Naša najveća snaga bila je naša hemija i zahvaljujući njoj ispisali smo istoriju. Volim vas, momci!"

"Hvala svim našim trenerima, fizioterapeutu i doktoru jer smo uvijek bili spremni da budemo na najboljem nivou. Postigli smo toliko toga u prošloj sezoni i šokirali čitavu Evropu. Odlazak iz Mornara je bila teška odluka ali je vrijeme za nov izazov. Nastavite da radite tamo gdje smo stali."

"Do sljedećeg viđenja, Mornari!”, napisao je Nidam.

Bonus video: