Prva u istoriji: Simon Bajls izvela potez koji nikad nije viđen u...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Vasilije357

12-08-2019 10:47h
Су чиме су ли је накљукали?

Biss0

12-08-2019 10:53h
Puna je steroida.

sadrugestrane

12-08-2019 11:32h
Ima impresivnu pozadinu a skače ko navijena, svaka čast ? ? ?

RDo4

12-08-2019 13:34h
Tokom nastupa u parteru, Bajls je napravila tzv. dabl-dabl - dva okreta i dva "somersoltsa"Tokom nastupa u parteru, Bejls je napravila tzv. tripl-dabl - tri okreta i dva "somersoltsa--------kad prepisujete barem prepisute tacno!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: