Ministar sporta, predsjednik Bokserskog saveza i premijer čestitali Bojani Gojković

,,Bojana, tvoj uspjeh je uspjeh svih nas. Ovom medaljom pokazuješ da istrajnost i predanost u radu uvijek dovode do rezultat", kazao je Janović
589 pregleda 0 komentar(a)
Bojana Gojković na pobjedničkom postolju u Galati
Bojana Gojković na pobjedničkom postolju u Galati
Ažurirano: 01.06.2019. 19:03h

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je mladoj crnogorskoj bokserki Bojani Gojković osvajanje zlatne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu održanom u Galati u Rumuniji.

,,Bojana, tvoj uspjeh je uspjeh svih nas. Ovom medaljom pokazuješ da istrajnost i predanost u radu uvijek dovode do rezultata.To se zove stav. To se zove tvoje postignuće, a naš ponos. Sa željom i ubijeđenjem da te čeka još mnogo zlatnih dana u karijeri", kaže se u čestitki Nikole Janovića.

Čestitke na velikom uspjehu stigle su i od Bokseskog saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom te organizacije Blažom Šaranovićem.

Gojković je čestitao i premijer Duško Marković.

"Četitam zlatnu medalju Bojani Gojković, crnogorskoj reprezentativki u boksu. Osvojeno najviše evropsko odličje iz Rumunije vrijedi još više jer ga je osvojila juniorska reprezentativka pred kojom je, vjerujem, svijetla karijera", navodi se u čestitki Markovića.

Bonus video: