Nurmagomedov otkrio kako je nastao haos nakon meča sa Mekgregorom

Ruski borac je poslije borbe preskočio ogradu oktagona i nasrnuo na Mekregorovog sparing partnera Dilona Danisa. Nastao je haos kakav nije viđen na jednoj UFC priredbi
2994 pregleda 1 komentar(a)
Nurmagomedov nakon haosa u Las Vegasu
Nurmagomedov nakon haosa u Las Vegasu

Habib Nurmagomedov, trenutno najveća MMA zvijezda, odgavaraće 29. januara na pitanja članova Atletske komisije Nevade u vezi incidenta nakon borbe sa Konorom Mekgregorom.

Na osnovu njegovih odgovora, Komisija će mu odrediti kaznu, odnosno koliko će trajati njegova suspenzija.

Ruski borac je poslije borbe preskočio ogradu oktagona i nasrnuo na Mekregorovog sparing partnera Dilona Danisa. Nastao je haos kakav nije viđen na jednoj UFC priredbi.

Spekulisalo se da je Danis isprovocirao Nurmagomedova uvredama na nacionalnoj osnovi, ali je izgleda istina sasvim drugačija.

“Nisam čuošto je rekao Danis. Na njega sam skočio jer su drugi treneri prestari. Zato sam izabrao njega, on je gotovo mojih godina. Samo zbog toga sam nasrnuo na njega”, rekao je Nurmagomedov za "Submission Radio".

"Da budem iskren, ne volim čitav Mekgregorov tim, ali nisam imao previše izbora, ostali treneri su bili prestari za mene, ne mogu mi se suprotstaviti. Gotovo da su godina mog oca. To je razlog zašto sam skočio na Danisa”, zaključio je Nurmagomedov.

Bonus video: